81 il müdürlüğüne gönderildi. Çok yakında elinize ulaşır. Merak etmeyiniz.bote2008' Alıntı:Bizim ilimize böyle bir yazı gelmedi. Postayla mı maille mi gönderdiler?
Evet..yeditepelim' Alıntı:81 il valiliğine gönderilmiş gizli olmayan bir yazıyı neden bukadar karartmışsınız anlayamadım. Bu yazının Gaziantep iline gönderildiği anlaşılmasın diye mi?
zencefil58' Alıntı:öğretmenlerin hayat bulması içinde bi proje olsaydı valla![]()
Buzkırıcı' Alıntı:1.dönem formatör olmadım şu anda bt sınıflarının etkin kullanımı yazısı geliş ille de sen formatör ol diye ısrar ediyor ama herhalde almam
Güvercinle göndermişler hocam.bote2008' Alıntı:Bizim ilimize böyle bir yazı gelmedi. Postayla mı maille mi gönderdiler?
beskaza' Alıntı:Okullar hayat mı bulur yoksa bir formatör birisini vurup hayatını mı söndürür hayırlısı artık :shock:
keşke kurs açmak kolay olsa denildiği kadar. halk eğitim müdürleri kendi kurallarını koyuyorlar.bunda da engel oluyorlar sağolsunlarTürkoğlu' Alıntı:formatör olacağınıza açın kurs az zamanda yine aynı ek dersinizi alırsınız
evrim0626' Alıntı:keşke kurs açmak kolay olsa denildiği kadar. halk eğitim müdürleri kendi kurallarını koyuyorlar.bunda da engel oluyorlar sağolsunlarTürkoğlu' Alıntı:formatör olacağınıza açın kurs az zamanda yine aynı ek dersinizi alırsınız
Türkoğlu' Alıntı:formatör olacağınıza açın kurs az zamanda yine aynı ek dersinizi alırsınız
denizci' Alıntı:Türkoğlu' Alıntı:formatör olacağınıza açın kurs az zamanda yine aynı ek dersinizi alırsınız
bir çok ilde formatörlük isteğe bağlı değil. görevlendirmeler resen yapılıyor hocam.
Türkoğlu' Alıntı:denizci' Alıntı:Türkoğlu' Alıntı:formatör olacağınıza açın kurs az zamanda yine aynı ek dersinizi alırsınız
bir çok ilde formatörlük isteğe bağlı değil. görevlendirmeler resen yapılıyor hocam.
kimse zorla formatörlük veremez bu hiç bir öğretmen zorla görevlendirme yapılamaz ama zorla formatör olanlar mahkemeye vermedikleri için resen yapılıyor. formatörlü zorla verilenler önce okula dilekçesini versin eğer ret cevaı gelirse mahkemeye versin
afyon önce davranıp yazıyı yayınlamış. norm fazlası ve usta öğreticiler demişler ama eğer her okul açılırsa buna bu kadar hoca bulamazlar sonra ekders karşılığı görevlendirme olayı kalır gibime geliyor. 2.dönem bu iş hızlanır bakalım bize ne çıkar? bölge bölge okullar seçilir ama tek bize vurmaz vurursada ek ders kaşrılığı görevlendirme derken kanımca kimse istemezse ve zorunlu görevlendirme olursa ayda 1 yada 2 defa bana gelir kendi okulum için. ama her yönüyle uygulanması zor gibime geliyor. seneye bu projede rafa kalkar gibi.ali04' Alıntı:,afyon mem de yayınladı "okullar hayat bulsun"u
Resmi yazının ikinci sayfasının son paragrafında ek ders karşılığı görevlendirme yapınız diyor.
http://afyon.meb.gov.tr/?p=4888