Dediğiniz gibi yaptım arkadaşlar sene başında paylaşımım silinince sağımda solumda kim varsa bilişimci sordum hakkaten kendimden başka yok instagramı yöneten

Önce memur büyük bir aşkla şevkle sürdürdü sayfayı (birkaç hafta) sonra tutturdu bu benim değil bilişim öğretmeninin görevi diye. Ben kararlı bir şekilde sadece siyeyi yönetmeye devam ediyorum instagram boş kalıyor. Vaktim artınca bilişim sınıfına yöneldim jilet gibi oldu. Çocuklara yöneldim. Şunu anladım ki ya iyi öğretmen olma yada idsreyle iyi olma seçimini yapmalıyız. Yani idsrenin etrafında fır dönersem dersi bırakıp çıkarsam bilişim sınıfının değil onların pc lerini önemsersem ama ayyynıı zamanda hiçbir veli beni şikayet etmezse annca hiçbir ekstra iş yapmsyan matematikçi fenci sosyalciyle eşit konumda olabiliyorum. Yada 2. Alternatif öğrencilere bilişim sınıfıma işime yönelip varsın ders programım çok kötü olsun varsın hiçbir işim çözülmesin yüzüme gülünmesin kötü bilineyim lakin maaşımı çocuklara yararlı olmak için alıyorsam hak edeyim diyerek (ki böyle çok mutluyum) böyle devam edeceğim

İdari tarafa geçince aklımdan hep şu reklam replikleri geçiyor artık. Kötüyüm ben kötüyümmm kötüyümm kötüyümm

Bu arada bilişim sınıfında 3lü priz mouse dolap şu bu hepsini de kendim alıyorum diğer arkadaşların da çoğu öyleymiş neyse çocuklara helal hoş olsun da bu işte de bir terslik var gibi birşey bozulacak diye endişeleniyorum
Bir de şu seçmeli ders saçmalıkları kalksa keşke, ben seni norm fazlası yapmadım sözünden de kurtulmuş oluruz