Arkadaşlar okulumuza taktir ve teşekkür az sayıda gelmiş, ne yapabilirim, bilgisi olan var mı?
:alkis:sand_storm' Alıntı:bir şey yapma, ayak ayak üstüne at çayını iç.
sand_storm' Alıntı:bir şey yapma, ayak ayak üstüne at çayını iç.
xapex' Alıntı:Aram iyi diye abartmanın anlamı yok hocam.
hadi iyi niyetinden basılmasına yardım etmişsin de, bitti diye ne yapılacağınıdamı sen düşüneceksin?
Abartmanın anlamı yok bence...
sand_storm' Alıntı:bir şey yapma, ayak ayak üstüne at çayını iç.
jemba35' Alıntı:Kendim hallettim, ayrıca basıma yardımcı olmuyorum, sadece şablon istediler, bende boş olan takdir ve teşekkürleri taratıp, worde atıp renkli yazıcıdan çıkarttım. Neyi abarttım burda anlamıyorum, neyse ya
the_korsan' Alıntı:jemba35' Alıntı:Kendim hallettim, ayrıca basıma yardımcı olmuyorum, sadece şablon istediler, bende boş olan takdir ve teşekkürleri taratıp, worde atıp renkli yazıcıdan çıkarttım. Neyi abarttım burda anlamıyorum, neyse ya
Elinize sağlık hocam, en kolayını yapmışsınız, bende bunu yazıyordum cevap olarak.
Hocam bizim tarayıcıda sorun var. Taradığın dosyaları bana da atarsan sevinirim. Teşekkürler...jemba35' Alıntı:Kendim hallettim, ayrıca basıma yardımcı olmuyorum, sadece şablon istediler, bende boş olan takdir ve teşekkürleri taratıp, worde atıp renkli yazıcıdan çıkarttım. Neyi abarttım burda anlamıyorum, neyse ya