Okulda taktir teşekkür bitmiş Ne Yapabilirim?

Kodla Büyü

izmirlim80

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar okulumuza taktir ve teşekkür az sayıda gelmiş, ne yapabilirim, bilgisi olan var mı?

Yapılabilecek tek şey renkli fotokopi de şunu da yazmadan geçemeyeceğim. idareyle fazla takılmaktan devrelerimiz yanmaya başladı. Sanane hocam! İlçe nin eşekliği idare ne yapsın. Devletin malını nedense böyle konularda bir korumacılık bir "aman israf olmasın" durumları. Yanan milyarlarca liralık projeler bi tarafta eksik gönderilen karneler belgeler öbür tarafta. Hayret bişey hakkaten.

sand_storm' Alıntı:
bir şey yapma, ayak ayak üstüne at çayını iç.

Aram iyi diye abartmanın anlamı yok hocam.
hadi iyi niyetinden basılmasına yardım etmişsin de, bitti diye ne yapılacağınıdamı sen düşüneceksin?
Abartmanın anlamı yok bence...

xapex' Alıntı:
Aram iyi diye abartmanın anlamı yok hocam.
hadi iyi niyetinden basılmasına yardım etmişsin de, bitti diye ne yapılacağınıdamı sen düşüneceksin?
Abartmanın anlamı yok bence...

+1

Kendim hallettim, ayrıca basıma yardımcı olmuyorum, sadece şablon istediler, bende boş olan takdir ve teşekkürleri taratıp, worde atıp renkli yazıcıdan çıkarttım. Neyi abarttım burda anlamıyorum, neyse ya

jemba35' Alıntı:
Kendim hallettim, ayrıca basıma yardımcı olmuyorum, sadece şablon istediler, bende boş olan takdir ve teşekkürleri taratıp, worde atıp renkli yazıcıdan çıkarttım. Neyi abarttım burda anlamıyorum, neyse ya

Elinize sağlık hocam, en kolayını yapmışsınız, bende bunu yazıyordum cevap olarak.

the_korsan' Alıntı:
jemba35' Alıntı:

Elinize sağlık hocam, en kolayını yapmışsınız, bende bunu yazıyordum cevap olarak.

Ben arkadaşlara kızdım açıkçası, yok ayak ayak üstüne at, yok çay iç. Arkadaş adam rica etti, belliki anlamadığı iş, bende yardım edeyim dedim, ne var ki bunda.

jemba35' Alıntı:
Hocam bizim tarayıcıda sorun var. Taradığın dosyaları bana da atarsan sevinirim. Teşekkürler...

BBNET
Geri