malibukont
Üye
hala zil mi çalıyor okullarda bütün ilde kalktı buralarda
google drive yükleyip bağlantı paylaşabilirmisiniz? okuldan açılmıyor...
Bekliyoruz bakalım inşallah...Hocam bize de lazım bu zil programı ama yardımcı olan yok maalesef, program sahibi arkadaşımız tüm dosyaları google drive yükleyip paylaşsa çok büyük ikram etmiş sevaba girmiş olacak, umarım sesimizi duyarlar
Arkadaşlar öncelikle emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum.Çorbada tuzumuz bulunsun diye ben de basit bir öneride bulunmak istedim. İstiklal marşı siren gibi kayıtları akıllı telefonunuzla bluetooth hoparlör üzerinden anfinize aktararak alıcı verici devrelerle uğraşmadan kullanabilirsiniz.. İyi çalışmalar.Bu programı yapan arkadaşlara çook teşekkür ediyorum.. Devreyi yaptık çalışıyor süper oldu okulumuza 700 tl değerinde bir katma değersağladık sayenizde...
Birde uzaktan kumada (tv kumandası) ile istiklal marşı okuyan siste mi de yapabilirsek tadından yenmez bu konuda fikri olan varsa paylaşabilir mi...
işletim sistemi ne kullanıyorsunuzArkadaşlar bunu bilgisayar kapanıp açıldığı zaman otomatik olarak çalışmayı bir türlü yapamadık ya da çalışmadı. Bunu nasıl çözebilirz?
Programın uyumluluk modunu Xp yapmayı deneyin.Hocam internetsiz Win7 işletim sisteminde otomatik açılış için Runtime error:53 file not found hatası veriyor ne yapmam lazım? Format atsam düzelir mi yine win7 olacağı için emin olamadım ama başka çözüm var mı öğrenmek isterim.