eras63' Alıntı:güzel çalışma hocam ..emeği,ne sağlık..
yanlız üst banner küçük kalmış, bazı menüler çalışmıyor, şablona hantal sanki..
sorularım:
ortadaki haber bandı nasıl ve ne şekilde oluşturuldu?
şablonun adı ne ? paylaşabilir misinmiz?
erbay111' Alıntı:"Paradigm_shift" temasını kullanmışsın .Tema ücretli arkadaşım sorun olmasın. Logo modülünün stil dosyasını düzenlemelisin.Banner.swf genişliği 573 px ve sırıtıyor.Bu işi index.html yada template.css den yapabilirsin sanırım. Şu linkten modül pozisyonlarını görüntülüyebilirsiniz.
http://www.ozalpyibo.k12.tr/index.php?tp=1
Hangi editörü kullanıyorsun bilmiyorum ama sayfadaki resim ve metin yerleşimlerinde hatalar var.resim poziyonunu "Left" yap ve 5 px boşluk bırak
Ayrıca sitedeki "okul_logosu.jpg" benim bu sitede yayınladığım PSD çalışmasından yapılmış:İstediğin gibi kullanabilirsin.
erbay111' Alıntı:#s5_logo {
background:url(../images/s5_logo.png) no-repeat top left;
height:97px;
width:300px;
.s5_logo_module {
height:97px;
width:300px;
cursorointer;
float:left;
}
ALTERNATİF OLARAK:yukarıdaki kodu aşağıdakiyle değiştir ekte sunduğum banner.png dosyasını templates\paradigm_shift\images
klasörüne at
#s5_logo {
background:url(../images/banner.png) no-repeat top left;
height:171px;
width:100%;
margin-top:10px;
margin-bottom:10px;
}
.s5_logo_module {
height:171px;
width:100%;
cursorointer;
margin-top:10px;
margin-bottom:10px;
}
Bunun için resim doğrulayıcı ( zaten var) extradan soru yanıt sistemi sunan joomla kayıt eklentisi googleden bulabilirsinMetehan' Alıntı:Kayıt için öneriniz nedir hocam spam üyeler geliyor??
Metehan' Alıntı:paradigm shit için uymadı hiçbirisi. kendi sitesindeki eklentiyi kurdum ama oda pek işe yaramıyor hocam. üye olurken resimdeki karakterleri istiyor fakart yinede spam geliyor
Metehan' Alıntı:oraya captcha ekleyemedim hocam kodu nereye yyazacağımı bulamadım