Joomla kullanarak yenilediğim okulumuzun web sitesi arkadaşlar. Eksikler ve eleştirilerinizi bekliyorum arkadaşlar..
http://www.ozalpyibo.k12.tr/
http://www.ozalpyibo.k12.tr/
impetus23' Alıntı:tam Türkçeleştirememişsiniz temayı hocam.. bi de haber bant boyutları fazla değilmi?(yükseklik) sitede gereksiz çok boşluk var ve sayfa mecburen çok aşağı kayıyor.. sanki bu yönüyle kullanışsız gibi.. banner hiç olmamış hemen değiştirin bence.. emeginize saglık ama görüntü dışında içerik iyi :+1:
impetus23' Alıntı:tam Türkçeleştirememişsiniz temayı hocam.. bi de haber bant boyutları fazla değilmi?(yükseklik) sitede gereksiz çok boşluk var ve sayfa mecburen çok aşağı kayıyor.. sanki bu yönüyle kullanışsız gibi.. banner hiç olmamış hemen değiştirin bence.. emeginize saglık ama görüntü dışında içerik iyi :+1:
Hocam 20 gün kadar özalp merkezde taburda kaldık sonra saray, sonra iran sınırı boyunca dolaştık durduk.Metehan' Alıntı:Nerede yaptınız hocam askerliğinizi ?? Teplateyi paylaşırım tabiki hocam problem değil ....
can61' Alıntı:Hocam 20 gün kadar özalp merkezde taburda kaldık sonra saray, sonra iran sınırı boyunca dolaştık durduk.Metehan' Alıntı:Nerede yaptınız hocam askerliğinizi ?? Teplateyi paylaşırım tabiki hocam problem değil ....
![]()
çoook şükürMetehan' Alıntı:can61' Alıntı:Hocam 20 gün kadar özalp merkezde taburda kaldık sonra saray, sonra iran sınırı boyunca dolaştık durduk.Metehan' Alıntı:Nerede yaptınız hocam askerliğinizi ?? Teplateyi paylaşırım tabiki hocam problem değil ....
![]()
Şükürki bitmiş hocam![]()
teşekkürler yusuf dostum. bu foruma senin gibi paylaşımcı arkadaşlar gerek :wink:yusufziya41' Alıntı:Ellerinize sağlık, güzel olmuş.
Arayanlar için tema bu http://www.shape5.com/demo/paradigm_shift
Ama free değil galiba.
k.cokol' Alıntı:Merhabalar hocam site hakkında kısa bir değerlendirme yapayım
- Tema seçiminiz güzel
- Üst menüyü (açılır menü) güzel yapmışsınız
- Manşet Haber modülü, ile galeri modülünü sitenin her yerinde göstermeye gerek yok. Sadece ana sayfada görünmesi yeterlidir
- Yüklediğiniz seo bileşeni demo, bu bileşenin demosu sitenizi mahfediyor daha önce ben denedim, sitenin her yerini bozdu size tavsiyem acilen joom self i silin. Joomla nın klasik ayarları seo için yeterlidir. Ayrıca sitenizi google analize kaydedin bu bile yeterlidir.
- Yüklediğiniz slayt shov bileşeninde resimlere tıkladığımızda bileşenin adresine gidiyor. tavsiyem simple image gallery pro kullanmanız
- sitenin her yerinde ing. yazılar çıkıyor onun nedenini ben de anlayamadım.(LAST_UPDATED2 ) gibi
Temadaki tüm pozisyonları doldurmasanız da site daha güzel görünebilir.
Metehan' Alıntı:impetus23' Alıntı:tam Türkçeleştirememişsiniz temayı hocam.. bi de haber bant boyutları fazla değilmi?(yükseklik) sitede gereksiz çok boşluk var ve sayfa mecburen çok aşağı kayıyor.. sanki bu yönüyle kullanışsız gibi.. banner hiç olmamış hemen değiştirin bence.. emeginize saglık ama görüntü dışında içerik iyi :+1:
Hocam Türkçeleştiremediğim yer neresi acaba ? gözümden kaçmış galiba.. Göremedim ben?