Bakanlıktan edindiğimiz bilgiye göre hocam doğrusunu yazmış. Yasağın en büyük nedeni KVKK para cezaları. E-devlet tak diye başvuru yapılabiliyor. Resmi yazıyı aşağıya bırakıyorum.veliler (istisnalar hariç) genelde maddi tazminat davası açıyorlar bu tür resimleri paylaşan öğretmen ve idarelere çoğuda kazanıyor zaten amaç para silkelemek avukatta nasipleniyor yakınları varsa kaçırmıyorlar
Açık rıza alınırsa her şey serbest mi şimdi?
KVKK yetkilileri il düzeyinde yaptığı bilgilendirme toplantısında sene başı alınan TOPLU İZİNLERİN bir geçerliliğinin olmadığını belirtmişti.Bizde sene başında velilerden imza alıyor idare. İzin mahiyetinde. Bu durumda bir sıkıntı çıkmaz herhalde.
Artık whatsapp yok hocam. Bizde yerli ve milli diyerek bip e geçildi. Whatsapp yasak bakanlık nezdindeWhatsApp a nezaman el atılacak? Bekliyorum asıl mevzu anlık mesajlaşmalarda
bizde WhatsApp hala kullanılıyor hocam. Site de bir sürü fotoğrafla dolu. İdarenin umrunda değil hâlâ. Demek ki pek de ciddiye alınmıyor.Artık whatsapp yok hocam. Bizde yerli ve milli diyerek bip e geçildi. Whatsapp yasak bakanlık nezdinde
Aynen. Sadece Bip kullanılacak denildi, Bip yükledik ama bizim idare şimdi yazıları hem whatsapp grubuna hem de bip grubuna gönderiyor. Ne anladık bu işten..WhatsApp a nezaman el atılacak? Bekliyorum asıl mevzu anlık mesajlaşmalarda
)))A. B.seklinde degistirdim ben tum kadroyu idareciler dahilO zaman sitedeki öğretmen isimlerini de silmemiz lazım.
Önceki müdürüm sorumluluk benim deyince, madem sorumluluk sizin deyip, herşeyi onun bilgisayarından onun hesabı ile yüklemiştim.Ben bunu müdüre anlatamadım. tüm sorumluluk bende yükleyeceksin dedi. keşke toptan okul insta hesaplarını kapattırıp öğrenci foto web sayfasına yüklenemez deseler. Arada olunda biz arada kalıyoruz.
Madde 24-(3) Konusu suç teşkil eden emir hiçbir surette yerine getirilemez. Aksi takdirde yerine getiren ile emri veren sorumlu olur.