okul sitesini güncelleyeceğim ama galeriye tıklayınca Veri Tabanı Bağlantısında Bir Hata Oluştu. hatası veriyor. Acaba sizdede aynımı arkadaşlar?
amdturion' Alıntı:okul web siteleri hala çok yavaş. bir haber yapmak yarım saaatimi alıyor. hiç yapasım gelmiyor. bu konuyu ilgili birime hepimiz şikayet etsek bir çözüm bulurlar mı acaba. uzun zamandır sayfayı güncellemiyorum bu sorun yüzünden...
görüşleriniz için teşekkürler...kais36' Alıntı:Sanırım herkeste aynı sorun var. "Btbilişim" arkadaşım normalde web sitesini yapmak senin görevlerin arasında değil, Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni olmuş olsayidin böyle bir sorumluluğun olurdu. Ama idare istemeden senin bu işe el atıp öğrenmen ve güzel bir incelik yapman senin açından güzel olur. Hem birşeyler yapmış olmanın keyfini sürersin hem de idarecilerin tarafından taktir görürsün. Kolay zaten, en zor tarafı şifreleri edinmen olduğunu söyleyebilirim. Kullanıcı adı ve şifreleri öğrendikten sonra gerisi gelir. Şifreler okul idaresinde olması lazım, yoksa ilçe milli eğitimden öğrenebilirsin.
agd85' Alıntı:arkadaşlar bu okul web sitesinde resimleri yüklerken galeriye yüklüyorum albüme filan. kısaca neyi nereye yüklediğimi bilmiyorum . tesadüf eseri fotoları sayfalara eklemiş oluyorum. mantığını hayrına bi anlatsanız