okul web sitesi

Kodla Büyü

karinca_52

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
okul sitesini güncelleyeceğim ama galeriye tıklayınca Veri Tabanı Bağlantısında Bir Hata Oluştu. hatası veriyor. Acaba sizdede aynımı arkadaşlar?

evet şu an itibari ile aynı hata bende de var

Veri Tabanı Bağlantısında Bir Hata Oluştu.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    56.7 KB · Görüntüleme: 2,795
Birkaç okul sitesini gezdim. Galeri ve dosyalarda veritabanı hatası veriyor.

Anlaşılan genel bir sorun var.

arkadaşlar bu okul web sitesinde resimleri yüklerken galeriye yüklüyorum albüme filan. kısaca neyi nereye yüklediğimi bilmiyorum . tesadüf eseri fotoları sayfalara eklemiş oluyorum. mantığını hayrına bi anlatsanız

arkadaşlar ben yeni atandım ve konu hakkında sizlerden bilgi istiyorum
okulda tek BT öğretmeniyim ve okul web sitesi ile ilgili idareden herhangi bir şey söylenmedi veya görev verilmedi.
idare söyleyene kadar bekliyim mi ben mi soruyum web sitesiyle ilgilencek miyim diye ??? ve web sitesi ile ilgili neler yapmam gerekiyor ???
bu konu hakkında görüş paylaşırsanız sevinirim

Sanırım herkeste aynı sorun var. "Btbilişim" arkadaşım normalde web sitesini yapmak senin görevlerin arasında değil, Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni olmuş olsayidin böyle bir sorumluluğun olurdu. Ama idare istemeden senin bu işe el atıp öğrenmen ve güzel bir incelik yapman senin açından güzel olur. Hem birşeyler yapmış olmanın keyfini sürersin hem de idarecilerin tarafından taktir görürsün. Kolay zaten, en zor tarafı şifreleri edinmen olduğunu söyleyebilirim. Kullanıcı adı ve şifreleri öğrendikten sonra gerisi gelir. Şifreler okul idaresinde olması lazım, yoksa ilçe milli eğitimden öğrenebilirsin.

Arkadaşlar,artık meb web de öğretmen resimleri olmayacakmış bu konu hakkında okullara yazı gönderilmiş(gizlilik esası) bilgisi olan var mı??

okul web siteleri hala çok yavaş. bir haber yapmak yarım saaatimi alıyor. hiç yapasım gelmiyor. bu konuyu ilgili birime hepimiz şikayet etsek bir çözüm bulurlar mı acaba. uzun zamandır sayfayı güncellemiyorum bu sorun yüzünden...

Aynı hata bugün oluştu bizde, geçti; ama geçene kadar da sinir etti. :x

amdturion' Alıntı:
okul web siteleri hala çok yavaş. bir haber yapmak yarım saaatimi alıyor. hiç yapasım gelmiyor. bu konuyu ilgili birime hepimiz şikayet etsek bir çözüm bulurlar mı acaba. uzun zamandır sayfayı güncellemiyorum bu sorun yüzünden...

Gerçekten şu olaya el atılsa harika olacak. :)

kais36' Alıntı:
Sanırım herkeste aynı sorun var. "Btbilişim" arkadaşım normalde web sitesini yapmak senin görevlerin arasında değil, Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni olmuş olsayidin böyle bir sorumluluğun olurdu. Ama idare istemeden senin bu işe el atıp öğrenmen ve güzel bir incelik yapman senin açından güzel olur. Hem birşeyler yapmış olmanın keyfini sürersin hem de idarecilerin tarafından taktir görürsün. Kolay zaten, en zor tarafı şifreleri edinmen olduğunu söyleyebilirim. Kullanıcı adı ve şifreleri öğrendikten sonra gerisi gelir. Şifreler okul idaresinde olması lazım, yoksa ilçe milli eğitimden öğrenebilirsin.
görüşleriniz için teşekkürler...

agd85' Alıntı:
arkadaşlar bu okul web sitesinde resimleri yüklerken galeriye yüklüyorum albüme filan. kısaca neyi nereye yüklediğimi bilmiyorum . tesadüf eseri fotoları sayfalara eklemiş oluyorum. mantığını hayrına bi anlatsanız

------
fotografı ı galeriye öncelikle ekliyorsun. genel eklersen album idareci eklersen teşkilat şemasına manşet eklersen haber bandında kullanmak için eklemiş olursun.
içerik bolumunden de hangisini oluşturuyorsan onu secersin ve eklersin vb..

chrome explorer yandex browser denedim bu hatayı alıyorum sanırım bakanlık kaynaklı teknik sorun var

BBNET
Geri