https://www.memurlar.net/haber/9771...kullaniminda-turkiye-birincisi-olan-okul.html
Bu okulda görev yapan bt öğretmenlerine geçmiş olsun derim, umarım hala her gün bir şeyler girmeye devam etmiyorlardır, zira sıralamalar açıklandığına ve hedefe vardığınıza göre iş bitmiştir.
Siteyi inceledim (burada vermiyorum adını, reklam olmasın, ayrıca bizim de sonuçta rakibimiz niye sıralamayı etkilettireyim
), gereksiz bir bilgi yani okulu ilgilendirmeyen bir bilgi gözüme çarpmadı, ama her yapılan dersi paylaşmak da doğru değil, öğretmenlerin rızası var mı bunda? Neyse tebrik eder, seneye de 1. olmanızı dilerim. o okulda bt öğretmeni olmak istemezdim açıkçası. Bakan beyimiz umarım bunu görür ve gerekli takdirnameleri bu işte hak edenlere verir.
Bu okulda görev yapan bt öğretmenlerine geçmiş olsun derim, umarım hala her gün bir şeyler girmeye devam etmiyorlardır, zira sıralamalar açıklandığına ve hedefe vardığınıza göre iş bitmiştir.
Siteyi inceledim (burada vermiyorum adını, reklam olmasın, ayrıca bizim de sonuçta rakibimiz niye sıralamayı etkilettireyim