ilginç bir durum sonucu çok merak uyandıran bir cinstenMerhaba arkadaşlar kolay gelsin herkese..okulda 40 saat ders var buna rağmen norm fazlası olduğum söylendi..dava açıcam sizlerden görüş alayım dedim canım sıkıldı bugün..
2 öğretmenseniz ve kırk saatsa sorun olmaması gerekiyor acaba okulunuzun normunda olan ama dışarıda görevli ve de hizmet puanı sizden yüksek başka bir bilişimci daha var mı?İki öğretmeniz okulda
Bakanlik onayladiYok hocam 40 saatin normu direkt 2. Ne 1 olur, ne 3.
Bölge normu yok bilmem ne normu olmaz.
Bir de daha normlar belli olmadıki. Birkaç hafta sonra anca netleşir. Okullar sadece ders sayılarını girdi.Bakanlık onaylamadı daha.
Hocam okul meslek lisesi mi, normda şu anda kaç öğretmen var ve norma esas ders kaç saat girildi.Hayır öğretmenim. Sadece yıllardir okulda idareci olan bil. Öğretmeni var.. yıllardır sorun olmadı bizi göndermek için yapıldığını düşünüyorum..
Norm 2 oluyor o zaman. Kadroda da 2 öğretmen varsa nasıl fazla olabilirsiniz kiOrtaokul ders saati 40 girdiler
Hocam bir hata var. Norm 2 ve kadroda da 2 öğretmen varsa fazla olmazsınız.Kadroda iki öğretmen var.. gelde dava açma
Hocam bunu araştırın bence de bir terslik var. 40 saat 2 norm olur ve burada bölge normundan etkilenmemesi lazım. Hakkınızı koruyun.Bölge normundan norm fazlası olmuş dediler
ben de sorunlu hizmet için 8saatlik beldeye atanmıştım koskoca istanbulda okul acılmadı bolge normuyla meb ogretmenleri sasırtmaya devam ediyor anlasılan,almanya da bunu kıskanıyor elbetDaha önce 8 saat dersimin olduğu okulda tek öğretmen norm fazlası oldum. Olma sebebim bölge normuydu. Fakat problem şu ki hiç ders olmayan bir okula norm verip benim çalıştığım okuldaki normu almışlardı. MEB'in hikmetinden sual olunmazŞaka bir yana ilçeden durumun ayrıntısı öğrenilip bir sonraki norm hesaplamaları beklenebilir.