Okul muduru btr başvurumu onaylamak istemiyor.

Kodla Büyü
melissa' Alıntı:
aynı şeyi bende yaşadım.btr başvuru yazısı 5 gün önceden gelmiş,son gün dahi bana yazının geldiğinden bahsetmedi.kendi çabalarımla yazıya ulaşmak istedim.memur okul müdürünün korkusundan bana yazıyı veremedi.müdür norm fazlasısın formatör olamazsın dedi.yazını onaylamayacağım dedi.yazıyı aldım elden ilçeye teslim ettim.arkamdan dilekçe yazmış formatör olmasını istemiyorum diye.işte ekmek paramızla böyle oynanıyor malesef.okulda tek bilişim tek.öğretmeniyim.bt sınıfı var .okul fatih projesi kapsamında.akıllı tahtalar var.tabletler dağıtıldı.buna rağmen ders seçmeli diye dersi açmadığı gibi birde formatörlüğü engellemeye çalışıyoor.işte böyle müdürlerle çalışıyoruz.ne yapmam lazım

hocam akıllı tahtalar varsa senin okula BTR görevlendirmeden ilçeden başka hiçbir okula görevlendirme çıkmaz... Unutmayın Akıllı tahtası olan okullardan biri bile açık kalrsa hiçbir okula görevlendirme verilmez...

Bugün formatörlük başvurunu almayan yarın yıllık planını da almayabilir :) Ya da okul benim deyip okula da almayabilir. Tabi orman kanunları geçerli ise. Bence sen ne demek istiyorsun gibi bir çıkış yap. Müdürün senin ciddiyetine ihtiyacı var. Sonra da ilçeye o da olmadı ile bir telefon aç.

girdab' Alıntı:
Bugün formatörlük başvurunu almayan yarın yıllık planını da almayabilir :) Ya da okul benim deyip okula da almayabilir. Tabi orman kanunları geçerli ise. Bence sen ne demek istiyorsun gibi bir çıkış yap. Müdürün senin ciddiyetine ihtiyacı var. Sonra da ilçeye o da olmadı ile bir telefon aç.

hocam her yolu denedim.ilçe formatörümüzle konuştum.il formatörümüzle konuştum.sonucu bekliyorum.umarım en kısa zamanda başvurular belli olur bizde yolumuza devam ederiz.

Hocam benim anlamadığım siz başvuru formunu neden okula veriyorsunuz ki?Formada -----------Millieğitim müdürlüğüne şeklinde diyor yani okula değil milli eğitime verilecek o form.Boşuna müdürle konuşmuşsunuz.

Hocam direk git il formatörünün yanına onlar dilekçeye filan bakmıyor. Seni görevlendirme listesine eklesin yada konus anlat derdinin müdürü arat en azından ilden böyle bi hakkının olmadığını müdüre onlar söylerse adam olur.

biraz eski sanki bu konu.. herhalde şu ana kadar çözüme kavuşmuştur.. hocamızdan haber bekleyelim..

BBNET
Geri