melissa' Alıntı:aynı şeyi bende yaşadım.btr başvuru yazısı 5 gün önceden gelmiş,son gün dahi bana yazının geldiğinden bahsetmedi.kendi çabalarımla yazıya ulaşmak istedim.memur okul müdürünün korkusundan bana yazıyı veremedi.müdür norm fazlasısın formatör olamazsın dedi.yazını onaylamayacağım dedi.yazıyı aldım elden ilçeye teslim ettim.arkamdan dilekçe yazmış formatör olmasını istemiyorum diye.işte ekmek paramızla böyle oynanıyor malesef.okulda tek bilişim tek.öğretmeniyim.bt sınıfı var .okul fatih projesi kapsamında.akıllı tahtalar var.tabletler dağıtıldı.buna rağmen ders seçmeli diye dersi açmadığı gibi birde formatörlüğü engellemeye çalışıyoor.işte böyle müdürlerle çalışıyoruz.ne yapmam lazım
girdab' Alıntı:Bugün formatörlük başvurunu almayan yarın yıllık planını da almayabilirYa da okul benim deyip okula da almayabilir. Tabi orman kanunları geçerli ise. Bence sen ne demek istiyorsun gibi bir çıkış yap. Müdürün senin ciddiyetine ihtiyacı var. Sonra da ilçeye o da olmadı ile bir telefon aç.