İstanbul Mem de puanlar yayınlanmış ama bütün okullar yok mesela bizim okul yok niye ki?
İller sadece 75i geçenleri açıklıyor. Sizin okul yoksa listede "müdürünüze geçmiş olsun" telefonu ediniz.Enterprise' Alıntı:İstanbul Mem de puanlar yayınlanmış ama bütün okullar yok mesela bizim okul yok niye ki?
amip33' Alıntı:İller sadece 75i geçenleri açıklıyor. Sizin okul yoksa listede "müdürünüze geçmiş olsun" telefonu ediniz.Enterprise' Alıntı:İstanbul Mem de puanlar yayınlanmış ama bütün okullar yok mesela bizim okul yok niye ki?
ölünün arkasından düşük not vermek istememişlersametbozkurt' Alıntı:Kalp krizi geçirip vefat eden müdüre 100 verilmiş. Karabük açıklama yapmış sistem otomatik vermiş diye. diğerlerine neden otomatik 100 vermemiş sistem ?uhaha:
listeye göre puan verirsen böyle kalırsın ortada!
amip33' Alıntı:İller sadece 75i geçenleri açıklıyor. Sizin okul yoksa listede "müdürünüze geçmiş olsun" telefonu ediniz.Enterprise' Alıntı:İstanbul Mem de puanlar yayınlanmış ama bütün okullar yok mesela bizim okul yok niye ki?
evliyacelebi' Alıntı:düşük puan alan müdür için prosedür nasıl işliyor.
6fatma8' Alıntı:aynı okuldamı öğretmenlik yapacak yani
oktaycaliskan' Alıntı:Görevden alınanlar... Alınacaklar tabi... Babalarının tapulu makamı mı? Ömür boyu müdürlük... Ömür boyu müdür yardımcılığı yok artık... Ne güzel işte... İktidarlar adamlarıyla gelir... Halklar beğenmezse adamlarıyla giderler....
ct442002' Alıntı:Başarılı müdürlerin sendikal oranı.
Eğitim bir sen: %81
Türk eğitim sen: %9
Eğitimsen:%4
Aktifsen:%1
Eğitimiş:%1
Sendikasız:%4
Siz meb'den iyi mi bileceksiniz?yasinz' Alıntı:ct442002' Alıntı:Başarılı müdürlerin sendikal oranı.
Eğitim bir sen: %81
Türk eğitim sen: %9
Eğitimsen:%4
Aktifsen:%1
Eğitimiş:%1
Sendikasız:%4
Hocam başarılı demeyelim yanlış anlaşılır. Yandaş sendikanın seçtiği diyelim...