teacherxxx
Üye
Okul Müdürleri Yönetici Değerlendirme Puanları Açıklandı.
yonetici.meb.gov.tr
yonetici.meb.gov.tr
+1toker42' Alıntı:eğitim bir sen yine yaptı yapacağını kendinden olmayanlara iyi bir darbe vurdu
Tüm memleketi bilemem ama benim bildiğim okul müdürlerinin çoğunluğu eğitimbirsenliydi fakat sadece ikisi geçer puan aldı.. Onlarda 2 aylık taze eğitim birsenli... MEMlerin kişisel tercihleri önemli rol oynadı diye düşünüyorum...toker42' Alıntı:eğitim bir sen yine yaptı yapacağını kendinden olmayanlara iyi bir darbe vurdu
hasan' Alıntı:Tüm memleketi bilemem ama benim bildiğim okul müdürlerinin çoğunluğu eğitimbirsenliydi fakat sadece ikisi geçer puan aldı.. Onlarda 2 aylık taze eğitim birsenli... MEMlerin kişisel tercihleri önemli rol oynadı diye düşünüyorum...toker42' Alıntı:eğitim bir sen yine yaptı yapacağını kendinden olmayanlara iyi bir darbe vurdu
keşke gelse, tüm duam gelmesi için. Çünkü öğretmenler bunu çoktan haketti.teksen' Alıntı:sıra öğretmenlere mi geliyor acaba :!:
bana göre öyle :!:
evliyacelebi' Alıntı:Eğitim ile ilgili sorunları görmemezlikten gelip eğitimbirsenli olanlar olmayanlar diye ayırmak bence anlamsız. İsterseniz, buradaki yazıya bir göz atın
:?teksen' Alıntı:bizim yaklaşık 700 kişilik okulumuza MEB'in gönderdiği miktar yılda 500TL.
özel okula gideceklere kişi başı ödeyeceği 3500 TL. bu ne biçim iş, anlayan beri gelsin :?
Boşver hocam.Sen gönlünü ferah tut.okanformula' Alıntı:Ne diyeyim, babam 33 yıldır okul müdürü. Her sabah 6 dan akşam 5'e kadar okulu için kendini heba etti. Hatta zaman geldi, görevi için ailesini ihmal etti. Verilen puan 42. 33 yıl canını dişine kat, yandaş olmadın mı senden kötüsü yok. Elbet bir gün bu devran dönecek, mazlumun ahını alanlar, bu dünyada olmazsa, diğer dünyada hesap verecek...