Arkadaşlar okuldaki bilgisayarlarda iki yıldır esed nod 32 kullanıyordum. ücretsiz ve bilgisayarları kasmıyordu. Ama bir kaç haftadır bir virüs bulaştı bütün bilgisayarlarda kendi kendine klasör oluşturuyor. Özellikle bilgelerimde bulunan klasörlerin aynısının exe sini oluturuyor. resimlerim klasöründe resimlerim.exe, videolarımda videolarım.exe gibi.) tabi onları göremiyorum. sürekli silindi temizlendi diye uyarı veriyor. ama silinip temizlenmiyorki 10 dakikada bir aynı uyarı çıkıyor. araştırdım avg ücretsiz ve yavaşlatmıyor dediler. geçen gün kendi bilgisayarıma ve bir bilgisayara onu kurdum. yavaşlatıyor. tarattım o virüsleri buldu, sildi. ama şimdi yine aynı virüsleri buluyor.
bilgisayarlar vestel. hızlı değil zaten. iyice kasmasın istiyorum. siz hangisini kullanıyorsunuz. öneriniz varmı. yada bu virüs nasıl yok edilir. buları silmek için ayrı program var mı.
yardımcı olursanız sevinirim.
bilgisayarlar vestel. hızlı değil zaten. iyice kasmasın istiyorum. siz hangisini kullanıyorsunuz. öneriniz varmı. yada bu virüs nasıl yok edilir. buları silmek için ayrı program var mı.
yardımcı olursanız sevinirim.