Okul ev arası mesafeleriniz

Kodla Büyü

Ev okul mesafeniz

• 1 km den az

Oy: 3 10.7%
  • 1-5 km arası

Oy: 10 35.7%
  • 5-10 km arası

Oy: 8 28.6%
  • 10-30 km arası

Oy: 4 14.3%
  • 30-100 km arası

Oy: 3 10.7%
  • 100 km den fazla

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    28

Kolonya

Site Gezgini
Meraktan soruyorum uzun mesafeyi dert etmeyen var mı onuda merak ediyorum.Çok uzak mesafeden çalışan da vardır eminin.Benim şuan:
10 km trafik olan bölgedeyim.

Bana kalsa evin dibi

Benim 3 km gibi şu an, 6 sene önce başka ilçedeydi okulum, okul, ev, öğle arası çocukları getir götür derken günlük 100 km den fazlaydı, bunu 6 sene yaşadım, öncesinde de başka şehirdeydim, 12 km. Hiçbirinde trafik sorunu yoktu, tek avantajım bu oldu.

şuan 7 km trafikle 15-20 dk zamanda gidebiliyorum. ama 7 yıl önce 75 km gidip geliyordum. kışın özellikle hava şartarı zorluyordu. öğrenciler ve ortam daha iyiydi. eşimin işinden dolayı taşınma imkanım olmadı. merkezi yerler okula yakın belki ama daha zor çalışması.

Düz yol bin metre civarı. Evden çıkınca okul görünüyor.

Hadi bakalım rekor kimde olacak. Toplu taşımayla 32,5 km benim.

3 sene önce 25+25 km
6 sene önce 60+60 km
3 senedir 100 m +100 m
Eger iller arası alan değişikliği açılırsa...
Çukurca, Şırnak, Cizre, Agri, Kilis, Nusaybin ihtiyaç varsa kesin gelirim.

Böyle başlıklarda konuşmayı özlemişiz. Benim 6 km mesafede okul. Elektrikli bir motosiklet aldım. Onunla gidip geliyorum kısa mesafeler için tavsiye ederim.

Başlığı açarken dediğim gibi meraktan bu merak da herkes kendi zorluğunu biliyor.Diğer arkadaşların da neler yaşadığını bilmek tecrübe etmek iyi oluyor.Önümüzde normları eritme formülleri,resen atamalar var.Benim gibi çocuğunun okulunu düşünüp kendini yakanlar var.:)

ilksms
Geri