aynenengin724' Alıntı:Valla iyi olmuş. Sırf bu yüzden siteye girip güncellemeye eriniyordum.
:++: :++:Mr.Spermata' Alıntı:müdüre izah etmek için o kadar uğraşmıştım bunu.şimdi iptal oldu buna gerek yok desem onu da izah etmeye çalışmak zorunda kalırım diye endileşeleniyorum
hasari' Alıntı:Hemen sevinmeyin email sunucusu cevap vermediğinden sorunu çözünceye geçici olarak kaldırmış olabilirler. Temennim tamamen kaldırılmış olması ama bilemiyorum işte...![]()
Bu güvenlik önlemini boşuna almadı zorunda olmasa kaldırmazlardı.sevdiceğim' Alıntı:hasari' Alıntı:Hemen sevinmeyin email sunucusu cevap vermediğinden sorunu çözünceye geçici olarak kaldırmış olabilirler. Temennim tamamen kaldırılmış olması ama bilemiyorum işte...![]()
meb bizi paranoyaklaştırıyorm ne?![]()
Aynen hocam. Ben de her sayfayı güncelleyebilirmiyiz deyişinde anlatıyorum. Pek anlamıyo gibi geliyoHASGUL' Alıntı::++: :++:Mr.Spermata' Alıntı:müdüre izah etmek için o kadar uğraşmıştım bunu.şimdi iptal oldu buna gerek yok desem onu da izah etmeye çalışmak zorunda kalırım diye endileşeleniyorum
hasari' Alıntı:Bu güvenlik önlemini boşuna almadı zorunda olmasa kaldırmazlardı.sevdiceğim' Alıntı:hasari' Alıntı:Hemen sevinmeyin email sunucusu cevap vermediğinden sorunu çözünceye geçici olarak kaldırmış olabilirler. Temennim tamamen kaldırılmış olması ama bilemiyorum işte...![]()
meb bizi paranoyaklaştırıyorm ne?![]()
Öyle zaten bende sana katılıyorum ama böyle bir projenin fiyasko ile sonuçlandığını düşünsene sanırım bu endişe bu önlemlerin alınmasına sebep oldu.dengem' Alıntı:hasari arkadaşım, İçişleri Bakanlığı bile bunu yapmıyor ki basit bi okul sitesi için mi yapsınlar?? Bence projeyi sıkıntıya sokan bir adımdı gitti iptal oldu kutulduk..