OGM Materyaldeki ders kitaplarında yer alan qr kodlarını açma

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
OGM Materyaldeki ders kitaplarında yer alan qr kodlarını bilgisayardan nasıl açabilirim. chrome a eklenti ekledim ama işe yaramadı.şimdiden tş ederim.

Eklentisiz Chrome, Firefox veya PDF okuyucu açıyor tıklayınca.

8. Sınıf Türkçe kitabında bende qr okuyucu, indirip farklı programla deneme, tarayıcıda açma, Eba giriş ile açma vs olmadı. Ne yaptıysak açamadık.

OGM Materyaldeki ders kitaplarında yer alan qr kodlarını bilgisayardan nasıl açabilirim. chrome a eklenti ekledim ama işe yaramadı.şimdiden tş ederim.
En basidi pdf halinde ki kitabı indirip acrobat reader gibi harici bir pdf okuyucunda açmak. Böyle yaparsanız karekod üzerine tıkladığınızda tarayıcıda istenilen yer açılacaktır.

Bende açamadım windows da değerlendirme sorularını. Windows da qr kod okumayı nasıl yapabilirim. Cep telefonu ile açınca değerlendirme soruları açılıyor ama indiremiyorum

Bende açamadım windows da değerlendirme sorularını. Windows da qr kod okumayı nasıl yapabilirim. Cep telefonu ile açınca değerlendirme soruları açılıyor ama indiremiyorum

Üstte yazılmış aslında Adobe Reader vb programlarda kitabı açıp QR koda tıklayarak EBA bağlantısı açarak. Tabi ondan önce EBA girişi yapılmış olmalı.

Ortaokul 5. sınıflar için fen dersine baktım, kitap eba da açıp kare kod ile sınavlara yönlendiriyor ama her etkinliği açmıyor. Maarif modele göre hazırlanan kitapları indirmek istedim ama eskileri var ben mi bulamadım acaba?

Yeni müfredat yazan zenginleştirilmiş kitaplarda kare kod okutamıyorum kitap indirilmiyor da Chrome da Firefox ta da denedim yeni sekme de açılıyor sadece. Karekodları okumuyor sadece üstünde ğmleç olan videoları açıyor var mı çözümü olan arkadaşlar

Son düzenleme:
ilksms
Geri