barslan' Alıntı:Arkadaşlar DSG dizel octavia almayı düşünüyorum. Ancak forumlarda çok fazla şanzıman arızası yaptığından bahsediliyor. Kullanan arkadaşlar varsa bir yorum yaparlarsa sevinirim.
gakgoskentli' Alıntı:Otomatik araçlarda en az sorunlu dsg şanzıman diye biliyorum.Sonuçta VW üretimi diğerlerine nazaran bence daha iyidir
ragyu' Alıntı:barslan' Alıntı:Arkadaşlar DSG dizel octavia almayı düşünüyorum. Ancak forumlarda çok fazla şanzıman arızası yaptığından bahsediliyor. Kullanan arkadaşlar varsa bir yorum yaparlarsa sevinirim.
hocam bende octavia almayı düşünüyorum hatta karar verdim.
Fakat şimdi 2016 modellerde gelmiş. fiyatlar artmış tabi.
ben 2015 1.2 TSI optimal düşünüyorum?
siz hangi modeli almayı düşünüyorsunuz ve fiyat görüştünüz mü?
2015 mi 2016 mı?
dizel mi benzinli mi?
barslan' Alıntı:yorum yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. spider23 :+1:
barslan' Alıntı:ragyu' Alıntı:barslan' Alıntı:Arkadaşlar DSG dizel octavia almayı düşünüyorum. Ancak forumlarda çok fazla şanzıman arızası yaptığından bahsediliyor. Kullanan arkadaşlar varsa bir yorum yaparlarsa sevinirim.
hocam bende octavia almayı düşünüyorum hatta karar verdim.
Fakat şimdi 2016 modellerde gelmiş. fiyatlar artmış tabi.
ben 2015 1.2 TSI optimal düşünüyorum?
siz hangi modeli almayı düşünüyorsunuz ve fiyat görüştünüz mü?
2015 mi 2016 mı?
dizel mi benzinli mi?
hocam kusura bakma foruma giremedim ama vazgeçtim Octavia dan İnsignia aldım dizel otomatik.
spider23' Alıntı:barslan' Alıntı:yorum yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. spider23 :+1:
hocam hayırlısı olsun kazasız belasız cezasız iyi günlerde kullanın... araçla ilgili intibalarınızı memnuniyetinizi eksik gördüklerinizi de zamanla paylaşırsınız ;bilgi sahibi oluruz..