Bu ne ukelalıktır böyle ? Kendi mesaj sayınla ilanı veren arkadaşın mesaj sayısına bakman bile böyle konuşmaman için yeterliydi...Kendi reklamını yapacak olsaydı her seferinde link verirdi.sibel80' Alıntı:Büyük ihtimalle yalan ama değilse bile inşalallah başarısız olur burda boşyere meşgul ettiniz bizi.Madem söylmicen neden bu konuyu açtın..
ilon' Alıntı:Bu ne ukelalıktır böyle ? Kendi mesaj sayınla ilanı veren arkadaşın mesaj sayısına bakman bile böyle konuşmaman için yeterliydi...Kendi reklamını yapacak olsaydı her seferinde link verirdi.sibel80' Alıntı:Büyük ihtimalle yalan ama değilse bile inşalallah başarısız olur burda boşyere meşgul ettiniz bizi.Madem söylmicen neden bu konuyu açtın..
Hayırlı olsun developer hocam
omd' Alıntı:Şu proje ortaya çıksa da bir görsekWebmaster forumlarına şöyle arada bakmakla yetiniyorum ama aramızdan birinin yaptığı bir proje olunca daha aktif katılım gösterebilirlim belki
![]()
mfacil' Alıntı:omd' Alıntı:Şu proje ortaya çıksa da bir görsekWebmaster forumlarına şöyle arada bakmakla yetiniyorum ama aramızdan birinin yaptığı bir proje olunca daha aktif katılım gösterebilirlim belki
![]()
en karızmatık üyeuhaha: yenı dıkkarımı cektı hocam
Mert hocam ams de cok yardımcı oluyor ve gayet yardımsever onu desteklemek lazım bencede
Hocam elbette eleştireceksin yanlış anlama olmaz.Bu konuya değineceğini tahmin etmiştim.Siteyi satın aldım site 6 yıldır yayında idi yani açıldığı ilk 2-3 yıl aktiflik göstermiş.Ve şuanda aramalarında en üstlerde yani o 2-3 yıl ilgilenmek yetmiş fakat daha yükselmemesinin sebebi şöyle açıklayayım en son site adminleri 2008 yılında girmiş ve kendileri ile iletişime geçince 2012de girdiler.Fakat sahibi ilgilenemediğinden bıraktı.Daha doğrusu domain süper o kadarını söyleyeyim ayrıca gerekli üyede var 5000-6000 üye var konu sayısıda 10.000 civarında yani reklamdan gelecek olan insanların bakabileceği inceleyebileceği şeyler var.Sitenin maskotunu introsunu ve tasarımını hazırlatıyorum.Zaten ben gerekli materyalleri ntv reklam departmanına yolladım tek logomuz kaldı onuda tasarım şekillenince logoyuda yollayacağız ve biraz ilgileneceğiz 1 hafta kadar daha sonra ntvye bildireceğim ve bizim istediğimiz tarihte yayına verecekler.BaRBaRYaN' Alıntı:BENCE forum sitesinin (heleki yeni açılan bir siteyse) reklamı olmaz. forumu forum yapan üyelerdir, mesajlardır. reklam yaptınız ve yaptığınız gün 1 milyon tekil ziyaretçi forumunuza geldi diyelim. bu kadar kişi forum info kısmında 100 mesaj 100 üye gibisinden bir bilgi gördüklerinde bir daha uğramazlar diye düşünüyorum. zira foruma ziyaretçileri çeken içerik zenginliği, günlük mesaj sayısı vb.. hali hazırda var olan içeriklerdir.
hayır herhangi bir şirke toluşumu gerekli değil.Şahside verebiliyorsunuz banka hesaplarına talep edilen ücreti yolluyorsunuz.azizerkut' Alıntı:öncelikle hayırlı olsun, umarım başarılı olursunuz. Bir soruda ben sormak isterim; reklam verebilmek için bir şirket oluşumu gereklimi yani şahıslarda reklam verebiliyor mu, fatura vb. işlemler nasıl oluyor.
Hocam yorumun için teşekkür ama zaten kısmi olarak açıkladım.Buradaki 4 sayfa ilginin seebi şu normal bir web siteye reklam verebilirsiniz gazeteyede verebilirsiniz ama tv'a dediğim için ilgi çok çoğu hocam da kendi sitesinin reklamını vermek istiyor bu konuda sizi ufakda olsa bilinçlendirdiğimi düşnüyorum.Reklam yeri aramıyorum..amisos55' Alıntı:bu da bir türlü reklam işte,4 sayfa olmuş,herkes ister istemez meraklandı vs vs.. Ntv ile daha anlaşma yapmamışsınız bile,şimdi ben de mail atarım ntv ye mutlaka bana da dönerler..Yaptığınız çok güzel olabilir ama basit reklam oyunları yapmayın,antipatik de olabiliyor.Başarılar.
Hocam zaten dediğiniz gibi bahsttiğiniz siteler tanınmış yani tv reklamına gereksinim duymuyorlar.Bizim trafik sorununa gelirsek.Onu hosting firmasına ayrıca belirttim geçici olarak en yüksek trafik alanlarını sağlayacaklar.netame' Alıntı:Hocam yolunuz açık olsun, işiniz rastgelsin
site için tv reklamı sonuçlarını hep beraber görelim, merak ettim ben de. Şimdiye kadar ticari işlem hacmi yüksek sitelerin reklamlarını gördük hep. Kendi alanında lider olan, çıktığında parlak fikir olan siteler bile tv reklamını tercih etmediler ki bu kişiler piyasanın içinden insanlardı. Aklıma bir çok site geliyor böyle, ne bildikleri vardı da böyle bir reklamı düşünmediler hiç birinin mi aklına gelmedi acaba? Bir anda milyonlarca insana ulaşmanın trafiğini site kaldırır mı, o kadar insan bir anda ziyarete geldiğinde site açılmazsa ne düşünür, hatırlar da sonra tekrar gelir mi vb. bir çok soru geliyor insanın aklına..
Site yayında ama hocam senin deidklerinden hiçbirisi değil :mrgreen:joombal' Alıntı:Yolunuz açık olsun sayın hocam.
Site şuan yayında mı bilmiyorum ama eğer yayındaysa tariflerine uyan 2 site var.
http://www.webmastersitesi.com
http://forum.webmaster.gen.tr
Hangisi :mrgreen:
o sitelerin hiçbiri tanınmış halde doğmadı, tanınana kadar farklı reklam yöntemlerini tercih ettiler, neden tv değil de diğerleri, akıllarına mı gelmedi, pahalı mı geldi, cesaret mi edemediler bunun cevabını bulmuşsunuz ya da önemsemiyorsunuz yaşayarak tecrübe etmek istiyorsunuz, kolay gelsindeveloper' Alıntı:Hocam zaten dediğiniz gibi bahsttiğiniz siteler tanınmış yani tv reklamına gereksinim duymuyorlar.Bizim trafik sorununa gelirsek.Onu hosting firmasına ayrıca belirttim geçici olarak en yüksek trafik alanlarını sağlayacaklar.netame' Alıntı:Hocam yolunuz açık olsun, işiniz rastgelsin
site için tv reklamı sonuçlarını hep beraber görelim, merak ettim ben de. Şimdiye kadar ticari işlem hacmi yüksek sitelerin reklamlarını gördük hep. Kendi alanında lider olan, çıktığında parlak fikir olan siteler bile tv reklamını tercih etmediler ki bu kişiler piyasanın içinden insanlardı. Aklıma bir çok site geliyor böyle, ne bildikleri vardı da böyle bir reklamı düşünmediler hiç birinin mi aklına gelmedi acaba? Bir anda milyonlarca insana ulaşmanın trafiğini site kaldırır mı, o kadar insan bir anda ziyarete geldiğinde site açılmazsa ne düşünür, hatırlar da sonra tekrar gelir mi vb. bir çok soru geliyor insanın aklına..
...developer' Alıntı:Hocam elbette eleştireceksin yanlış anlama olmaz.Bu konuya değineceğini tahmin etmiştim.Siteyi satın aldım site 6 yıldır yayında idi yani açıldığı ilk 2-3 yıl aktiflik göstermiş.Ve şuanda aramalarında en üstlerde yani o 2-3 yıl ilgilenmek yetmiş fakat daha yükselmemesinin sebebi şöyle açıklayayım en son site adminleri 2008 yılında girmiş ve kendileri ile iletişime geçince 2012de girdiler.Fakat sahibi ilgilenemediğinden bıraktı.Daha doğrusu domain süper o kadarını söyleyeyim ayrıca gerekli üyede var 5000-6000 üye var konu sayısıda 10.000 civarında yani reklamdan gelecek olan insanların bakabileceği inceleyebileceği şeyler var.Sitenin maskotunu introsunu ve tasarımını hazırlatıyorum.Zaten ben gerekli materyalleri ntv reklam departmanına yolladım tek logomuz kaldı onuda tasarım şekillenince logoyuda yollayacağız ve biraz ilgileneceğiz 1 hafta kadar daha sonra ntvye bildireceğim ve bizim istediğimiz tarihte yayına verecekler.BaRBaRYaN' Alıntı:BENCE forum sitesinin (heleki yeni açılan bir siteyse) reklamı olmaz. forumu forum yapan üyelerdir, mesajlardır. reklam yaptınız ve yaptığınız gün 1 milyon tekil ziyaretçi forumunuza geldi diyelim. bu kadar kişi forum info kısmında 100 mesaj 100 üye gibisinden bir bilgi gördüklerinde bir daha uğramazlar diye düşünüyorum. zira foruma ziyaretçileri çeken içerik zenginliği, günlük mesaj sayısı vb.. hali hazırda var olan içeriklerdir.
..developer' Alıntı:Teşekkür ederim hocam şimdi bir ekibim var evet hepside alanında en uzman kişiler ve alanlarındaki en yüksek şirketlerde yöneticiler.Reklama girmeden önce zaten forumu kalkındıracağım güncelleyeceğim forumda illegal bir şey yok.Herşey legal.