NTVye Reklam Verdim

Kodla Büyü
ntv izleyen insanın webmaster la ne işi olur? gidip donanımhabere felan verseydin hem daha ucuz hem de daha etkili olur.
TV reklamları daha çok gıda, beyaz eşya, mobilya ve temizlik ürünleri içindir bence.

Hocam bizde öyle düşündük ama ntv ve ntv spora verirsen iş değişir maçların yoğun olduğu zaman verirsen :)

Hayır hocam ntv ekibine dedim ben daha önce reklam hazırlamadım dedim sizin ekibiniz varmı dedim.Var dediler gerekli materyalleri sizden istiyorlar.kendileri hazırlıyorlar ama dilerseniz ben yapacağım reklamımı derseniz reklam filmini dvd veya kaset içerisinde sizden istiyorlar.

sibel80' Alıntı:
Büyük ihtimalle yalan ama değilse bile inşalallah başarısız olur burda boşyere meşgul ettiniz bizi.Madem söylmicen neden bu konuyu açtın..
Bu ne ukelalıktır böyle ? Kendi mesaj sayınla ilanı veren arkadaşın mesaj sayısına bakman bile böyle konuşmaman için yeterliydi...Kendi reklamını yapacak olsaydı her seferinde link verirdi.
Hayırlı olsun developer hocam

Allah razı olsun hocam sağol.İnanmayan arkadaşlara NTV Satış Müdür Begüm hanımla aramızda geçen mail özetinden bir parça

ayq41x.png

2ldwrrb.png

ilon' Alıntı:
sibel80' Alıntı:
Büyük ihtimalle yalan ama değilse bile inşalallah başarısız olur burda boşyere meşgul ettiniz bizi.Madem söylmicen neden bu konuyu açtın..
Bu ne ukelalıktır böyle ? Kendi mesaj sayınla ilanı veren arkadaşın mesaj sayısına bakman bile böyle konuşmaman için yeterliydi...Kendi reklamını yapacak olsaydı her seferinde link verirdi.
Hayırlı olsun developer hocam

ya iş yapanı neden karalıyorsunuz adam bir çalışma yapmış sızı kardes bılmış arkadas bılmıs yaptıgı çalışmaları paylasmıs beyenmezsın saygılı bır sekılde surasını beyenmedım dersın

ilon hocam ya lutfen paylasım foruma katılımı mesajla degerlendırmeyelım tamam bır gostergedır ama karsı tarafı rencıde edecek sekılde yazmıyalım ben kendı arıma uygun bulmuyorum sızede saygı duyuyorum arkadasın yorumlarına kızıp yazmıssınızdır bılıyorum :alkis: :!:

Şu proje ortaya çıksa da bir görsek :) Webmaster forumlarına şöyle arada bakmakla yetiniyorum ama aramızdan birinin yaptığı bir proje olunca daha aktif katılım gösterebilirlim belki :)

omd' Alıntı:
Şu proje ortaya çıksa da bir görsek :) Webmaster forumlarına şöyle arada bakmakla yetiniyorum ama aramızdan birinin yaptığı bir proje olunca daha aktif katılım gösterebilirlim belki :)

en karızmatık üye :puhaha: yenı dıkkarımı cektı hocam

Mert hocam ams de cok yardımcı oluyor ve gayet yardımsever onu desteklemek lazım bencede

mfacil' Alıntı:
omd' Alıntı:

en karızmatık üye :puhaha: yenı dıkkarımı cektı hocam

Mert hocam ams de cok yardımcı oluyor ve gayet yardımsever onu desteklemek lazım bencede

2011'in "En" üyelerindenim :D Seneye de iddialıyım.

en gereksız uyede benım galıba hep açım sömürmeye çalışıyorum forumu bilgiye açım :idea:

yanlış anlamazsanız bir eleştiride bulunacağım.
..
BENCE forum sitesinin (heleki yeni açılan bir siteyse) reklamı olmaz. forumu forum yapan üyelerdir, mesajlardır. reklam yaptınız ve yaptığınız gün 1 milyon tekil ziyaretçi forumunuza geldi diyelim. bu kadar kişi forum info kısmında 100 mesaj 100 üye gibisinden bir bilgi gördüklerinde bir daha uğramazlar diye düşünüyorum. zira foruma ziyaretçileri çeken içerik zenginliği, günlük mesaj sayısı vb.. hali hazırda var olan içeriklerdir.

forum sitesini şimdilik boş ama ileride dolduracaz diyerek lanse edemezsiniz.

reklam vermeden önce reklam vasıtasıyla sitenize çekeceğiniz ziyaretçileri sitenize üye olmaya ikna edecek kadar içeriği lütfen foruma ekleyin. tüm bunları sizi eleştirmek için değil harcadığınız emek boşa geçmesin diye bir hatırlamat olması açısından yazıyorum.

yolunuz açık olsun. umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız..

BaRBaRYaN' Alıntı:
BENCE forum sitesinin (heleki yeni açılan bir siteyse) reklamı olmaz. forumu forum yapan üyelerdir, mesajlardır. reklam yaptınız ve yaptığınız gün 1 milyon tekil ziyaretçi forumunuza geldi diyelim. bu kadar kişi forum info kısmında 100 mesaj 100 üye gibisinden bir bilgi gördüklerinde bir daha uğramazlar diye düşünüyorum. zira foruma ziyaretçileri çeken içerik zenginliği, günlük mesaj sayısı vb.. hali hazırda var olan içeriklerdir.
Hocam elbette eleştireceksin yanlış anlama olmaz.Bu konuya değineceğini tahmin etmiştim.Siteyi satın aldım site 6 yıldır yayında idi yani açıldığı ilk 2-3 yıl aktiflik göstermiş.Ve şuanda aramalarında en üstlerde yani o 2-3 yıl ilgilenmek yetmiş fakat daha yükselmemesinin sebebi şöyle açıklayayım en son site adminleri 2008 yılında girmiş ve kendileri ile iletişime geçince 2012de girdiler.Fakat sahibi ilgilenemediğinden bıraktı.Daha doğrusu domain süper o kadarını söyleyeyim ayrıca gerekli üyede var 5000-6000 üye var konu sayısıda 10.000 civarında yani reklamdan gelecek olan insanların bakabileceği inceleyebileceği şeyler var.Sitenin maskotunu introsunu ve tasarımını hazırlatıyorum.Zaten ben gerekli materyalleri ntv reklam departmanına yolladım tek logomuz kaldı onuda tasarım şekillenince logoyuda yollayacağız ve biraz ilgileneceğiz 1 hafta kadar daha sonra ntvye bildireceğim ve bizim istediğimiz tarihte yayına verecekler.

bu kadar maliyetin altına girmişsiniz hocam,gelir modeliniz ne olacak? Malum,teknoloji forumlarında reklamlar tıklanmıyor.Hele ki webmaster forumu diyorsunuz,webmasterlar bırakın reklamı tıklamak,bir köşede reklam olduğunu refleks olarak fark edip orayı okumuyorlar bile :)

hocam onuda düşündüm zaten şuanda 200.000 bile üyesi olmayan webmaster forumalrı 1 aylık reklama 3 bin tl istiyorlar ve ben reklam alanlarının boş kaldığını hiç görmedim.Ki ntv ile arkadşaım görüşmüştü oda reklam için aramıştı 400.000 üye garantisi vermişlerdi :)

öncelikle hayırlı olsun, umarım başarılı olursunuz. Bir soruda ben sormak isterim; reklam verebilmek için bir şirket oluşumu gereklimi yani şahıslarda reklam verebiliyor mu, fatura vb. işlemler nasıl oluyor.

bu da bir türlü reklam işte,4 sayfa olmuş,herkes ister istemez meraklandı vs vs.. Ntv ile daha anlaşma yapmamışsınız bile,şimdi ben de mail atarım ntv ye mutlaka bana da dönerler..Yaptığınız çok güzel olabilir ama basit reklam oyunları yapmayın,antipatik de olabiliyor.Başarılar.

azizerkut' Alıntı:
öncelikle hayırlı olsun, umarım başarılı olursunuz. Bir soruda ben sormak isterim; reklam verebilmek için bir şirket oluşumu gereklimi yani şahıslarda reklam verebiliyor mu, fatura vb. işlemler nasıl oluyor.
hayır herhangi bir şirke toluşumu gerekli değil.Şahside verebiliyorsunuz banka hesaplarına talep edilen ücreti yolluyorsunuz.

amisos55' Alıntı:
bu da bir türlü reklam işte,4 sayfa olmuş,herkes ister istemez meraklandı vs vs.. Ntv ile daha anlaşma yapmamışsınız bile,şimdi ben de mail atarım ntv ye mutlaka bana da dönerler..Yaptığınız çok güzel olabilir ama basit reklam oyunları yapmayın,antipatik de olabiliyor.Başarılar.
Hocam yorumun için teşekkür ama zaten kısmi olarak açıkladım.Buradaki 4 sayfa ilginin seebi şu normal bir web siteye reklam verebilirsiniz gazeteyede verebilirsiniz ama tv'a dediğim için ilgi çok çoğu hocam da kendi sitesinin reklamını vermek istiyor bu konuda sizi ufakda olsa bilinçlendirdiğimi düşnüyorum.Reklam yeri aramıyorum..

Hocam yolunuz açık olsun, işiniz rastgelsin

site için tv reklamı sonuçlarını hep beraber görelim, merak ettim ben de. Şimdiye kadar ticari işlem hacmi yüksek sitelerin reklamlarını gördük hep. Kendi alanında lider olan, çıktığında parlak fikir olan siteler bile tv reklamını tercih etmediler ki bu kişiler piyasanın içinden insanlardı. Aklıma bir çok site geliyor böyle, ne bildikleri vardı da böyle bir reklamı düşünmediler hiç birinin mi aklına gelmedi acaba? Bir anda milyonlarca insana ulaşmanın trafiğini site kaldırır mı, o kadar insan bir anda ziyarete geldiğinde site açılmazsa ne düşünür, hatırlar da sonra tekrar gelir mi vb. bir çok soru geliyor insanın aklına..

netame' Alıntı:

site için tv reklamı sonuçlarını hep beraber görelim, merak ettim ben de. Şimdiye kadar ticari işlem hacmi yüksek sitelerin reklamlarını gördük hep. Kendi alanında lider olan, çıktığında parlak fikir olan siteler bile tv reklamını tercih etmediler ki bu kişiler piyasanın içinden insanlardı. Aklıma bir çok site geliyor böyle, ne bildikleri vardı da böyle bir reklamı düşünmediler hiç birinin mi aklına gelmedi acaba? Bir anda milyonlarca insana ulaşmanın trafiğini site kaldırır mı, o kadar insan bir anda ziyarete geldiğinde site açılmazsa ne düşünür, hatırlar da sonra tekrar gelir mi vb. bir çok soru geliyor insanın aklına..
Hocam zaten dediğiniz gibi bahsttiğiniz siteler tanınmış yani tv reklamına gereksinim duymuyorlar.Bizim trafik sorununa gelirsek.Onu hosting firmasına ayrıca belirttim geçici olarak en yüksek trafik alanlarını sağlayacaklar.

joombal' Alıntı:
Yolunuz açık olsun sayın hocam.

Site şuan yayında mı bilmiyorum ama eğer yayındaysa tariflerine uyan 2 site var.

http://www.webmastersitesi.com

http://forum.webmaster.gen.tr

Hangisi :mrgreen:
Site yayında ama hocam senin deidklerinden hiçbirisi değil :mrgreen:

developer' Alıntı:
netame' Alıntı:

Hocam zaten dediğiniz gibi bahsttiğiniz siteler tanınmış yani tv reklamına gereksinim duymuyorlar.Bizim trafik sorununa gelirsek.Onu hosting firmasına ayrıca belirttim geçici olarak en yüksek trafik alanlarını sağlayacaklar.
o sitelerin hiçbiri tanınmış halde doğmadı, tanınana kadar farklı reklam yöntemlerini tercih ettiler, neden tv değil de diğerleri, akıllarına mı gelmedi, pahalı mı geldi, cesaret mi edemediler bunun cevabını bulmuşsunuz ya da önemsemiyorsunuz yaşayarak tecrübe etmek istiyorsunuz, kolay gelsin :)

Muhtemelen pahalı gelmiştir :) Şahsen bende cebimdekini verecek olsaydım vermezdim reklam tvye. Teşekkür ederim. :roll:

developer' Alıntı:
BaRBaRYaN' Alıntı:
Hocam elbette eleştireceksin yanlış anlama olmaz.Bu konuya değineceğini tahmin etmiştim.Siteyi satın aldım site 6 yıldır yayında idi yani açıldığı ilk 2-3 yıl aktiflik göstermiş.Ve şuanda aramalarında en üstlerde yani o 2-3 yıl ilgilenmek yetmiş fakat daha yükselmemesinin sebebi şöyle açıklayayım en son site adminleri 2008 yılında girmiş ve kendileri ile iletişime geçince 2012de girdiler.Fakat sahibi ilgilenemediğinden bıraktı.Daha doğrusu domain süper o kadarını söyleyeyim ayrıca gerekli üyede var 5000-6000 üye var konu sayısıda 10.000 civarında yani reklamdan gelecek olan insanların bakabileceği inceleyebileceği şeyler var.Sitenin maskotunu introsunu ve tasarımını hazırlatıyorum.Zaten ben gerekli materyalleri ntv reklam departmanına yolladım tek logomuz kaldı onuda tasarım şekillenince logoyuda yollayacağız ve biraz ilgileneceğiz 1 hafta kadar daha sonra ntvye bildireceğim ve bizim istediğimiz tarihte yayına verecekler.
...
tekrar belirtiyorum yorumum yermek değil sizin bu işi kayıpsızca atlatmanıza yardımcı olmak ve bazı şeylere hazırlıksız yakalanmamanız için kontrol yapmanızda elinize bir check list oluşturmak
...
hocam sitenin pr değerinin yüksek olması ve bilinir bir adres olması elbette önemli. ama çok daha önemli bir konu da var. GÜNCELLİK.
forumun 2008 den beri açık ama aktif olmadığından bahsetmişsiniz. adminlerin bile 2008 den beri girmediğini yazmışsınız. bu durumda forumdaki konuların bilgi günceliği nedir ?
- biz şu anda HTML 5 ten bahsederken forumda hala HTML mi anlatılıyor
- .net framework 4 varken forumda framework 3 mi var
- cs6 çıkmışken forumda adobe studio 8 yada cs2 konuları mı var
- div ler jquery ler css ler almış başını yürüyorken forumda hala tablolu tasarım örnekleri mi veriliyor
- forumda paylaşılmış konuların tamamı LEGAL mi (template - program vb..)
- forum ile ilgilenecek moderatör / admin / yazar vb.. yetkilerde kullanıcılarınız varmı ve aktif olarak yeni konu girişi yapıyormu
- forumda paylaşımı yapılmış bilgilerle ilgili (anlatım, grafik, template vb..) linkler sağlammı. 2008 den bu yana eski linklerin büyük çoğunluğu (belki tamamı) silinmiş olabilir.
...
benim size önerim REKLAM YAYINA GİRMEDEN önce site adresinizi forumdaki arkadaşlarla paylaşın bi incelesinler. eksiğini gediğini bulup güncellemenize yardımcı olsunlar. bir atasözü vardır "kol kırılır yen içinde kalır" bizim yaptığımız eleştirilier daha iyiyi bulmanız için yapılan olumlu yönlendirmeler olurken forumu ziyaret etmesini beklediğiniz kitle bir BEKLENTİ ile foruma gelecek ve bu beklentiyi bulamadığı zaman geldiği gibi de geri dönecektir.

Teşekkür ederim hocam şimdi bir ekibim var evet hepside alanında en uzman kişiler ve alanlarındaki en yüksek şirketlerde yöneticiler.Reklama girmeden önce zaten forumu kalkındıracağım güncelleyeceğim forumda illegal bir şey yok.Herşey legal.

developer' Alıntı:
Teşekkür ederim hocam şimdi bir ekibim var evet hepside alanında en uzman kişiler ve alanlarındaki en yüksek şirketlerde yöneticiler.Reklama girmeden önce zaten forumu kalkındıracağım güncelleyeceğim forumda illegal bir şey yok.Herşey legal.
..
ok
Yolunuz açık olsun... umarım verdiğiniz emeklerin karşılığını alırsınız.

BBNET
Geri