NTVye Reklam Verdim

Kodla Büyü

developer

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar hazırlanmakta olan sitemin reklamını ntv kanalına verdim.Süpriz bir site hazırlıyorum..Belki reklam vermek isteyen arkadaşlar olur kral tvnin fiyatları uygun onlara verebilirler.Ntv biraz tuzlu..Esasında iyimi ettim bilmiyorum trafik vs işin içine katmadık :) Görüşlerinizi almak istiyorum.

Amacım reklam değil sizi bilgilendirmek reklama gelince benden önce site ismini açıkca verenlere bakmanızı rica ediyorum değrli arkadaşlar.

İnanmayan yalan smöylediğimi düşünen arkadaşlara ithafen.

ayq41x.png

2ldwrrb.png

Nasıl yani hocam kanalın sitesine mi yoksa bildiğimiz tv yayınına mı reklam verdiniz? Fiyatlar ne kadar peki?

Hocam ufak bir ipucu vereyim (forum) ama normal bildiğiniz forumlardan değil :roll:

developer' Alıntı:
Güzel bir sistem hazırlıyorum hazırladım daha doğrusu onun için.

Hocam sistemi gerçekten çok merak ettim şimdi. Reklam yayınlanacağı zaman bize de haber ver :) Bir kaydını filan paylaşırsın kaçırırsak izleyelim. Projenizde başarılar dilerim :)

fiyatlr nasıl hocam.. siteyide yazsadınzya.. burası ücretsiz

omd' Alıntı:
developer' Alıntı:

Hocam sistemi gerçekten çok merak ettim şimdi. Reklam yayınlanacağı zaman bize de haber ver :) Bir kaydını filan paylaşırsın kaçırırsak izleyelim. Projenizde başarılar dilerim :)
Hocam elbette ama kaydını dağıtmak yasak izin vermiyorlar biraz önce mail geldi yasak olduğuna dair. :)
istanbul38' Alıntı:
hocam saniyesi 38 tl

developer' Alıntı:
omd' Alıntı:
developer' Alıntı:

Hocam elbette ama kaydını dağıtmak yasak izin vermiyorlar biraz önce mail geldi yasak olduğuna dair. :)
istanbul38' Alıntı:
hocam saniyesi 38 tl
en az kaç saniye... yayın zamanıda farkediyordur fiyatta

En az diye bir şey yok hocam diyorsun ki 10 sanıye yayınlatmak istiyorum gerekli dökümanları yolluyorsun. 10x38 = 380 tl 10 saniyelik fiyatı :)

sitenizi burada söylemenizin bi mahzuru yoktur sanırım. burası ücretsiz:) merak ettik, nasılmış, neymiş siteniz.

swanp' Alıntı:
yuh artık sanki devlet sırrı...
:sleep:
badsector' Alıntı:
sitenizi burada söylemenizin bi mahzuru yoktur sanırım. burası ücretsiz:) merak ettik, nasılmış, neymiş siteniz.
Hocam projeyi şimdiden söylemeyi doğru bulmuyorum ama reklamın yayınlanacğaı gün hepinize tek tek özel mesaj atacağım emin olabilirsiniz.

Diyelim ki 5 sn'lik bir reklam hazırladınız. Bunun fiyatlandırması tek gösterim için mi?

Yoksa x saniyelik reklamını saniyesi y liradan 5(örnek) defa çevirirz mi diyolar yoksa, 5 defa çevirmek için 5.x.y'lik bir ücret mi talep ediyorlar.

Biraz açsana hocam, meraklandırdın bizi :)

developer' Alıntı:
Hocam o dediğini bende sordum cevap bekliyorum :mrgreen:
O nasıl oluyor hocam? Hem verdim diyosun hem fiyatlandırmanın nasıl olduğunu bilmiyosun :)

Neyse seni sırrınla baş başa bırakıyorum :)

girdap08' Alıntı:
developer' Alıntı:
Hocam o dediğini bende sordum cevap bekliyorum :mrgreen:
O nasıl oluyor hocam? Hem verdim diyosun hem fiyatlandırmanın nasıl olduğunu bilmiyosun

Neyse seni sırrınla baş başa bırakıyorum
Evet verdim o konuda bir sorum oldu sonradan yolladığım için dönüş alamadım.

ismailo' Alıntı:
NTV'de reklam parayla ama burada bedava :lol:
şaka maka hocam iyi reklam yaptın...
hocam inan amacım reklam dğeil internet sitelerinde baktığımda hep "tvye reklam nasıl veririz" gibisinden mesajlar görüyordum.Sizde bundan yararlanın istedim amacım reklam değil :oops:

Hocam, reklam hangi zamanda diliminde yayınlacak
38 tl olduğuna göre (ulusal kanala göre ucuz) Prime Time değil, gündüz kuşağında yayınlacak o zaman...

Hangi gün yayınlacak reklam...
Bir de sitenizi şimdiden paylaşmanızın ne mahsuru olacak?

Havası mı kaçacak?

bu iş tutmaz hacııı:) pazarlamayı sen bu reklam işi gibi yapacaksan işin zor valla. daha ne yaptığın belli değil :)
allah yolunu açık etsin

dizzy' Alıntı:
38 tl olduğuna göre (ulusal kanala göre ucuz) Prime Time değil, gündüz kuşağında yayınlacak o zaman...

Havası mı kaçacak?
Hocam tam tersi akşam saatlerinde yayınlanıyor.Gündüz saati 16 tl saniyesi .. soran arkadaşlarada şunu söyleyim "WEBMASTER FORUMU" alın işte site buydu :) BVir reklam 38 tl den 10 saniyelik yayınlatrırsanız 3kez yayınlıyorlarmış şimdi öğrendim.

Ayrıca ben gerekli dökümanları verdim verecğeim tarihte yayına koyacaklar benden dökümanlar çıktı.

banada bir reklam ajansından mail gelmişti, merak edenler için ortalama bilgi vereyim bende. adamlar bir paket yapmışlar. 4sn lik reklamınızı 8 farklı kanalda, 3 gün boyunca toplam 168 defa yayınlıyorlar. yaklaşık 4bin tl istemişler. kanallar dan bazıları samanyolu, tgrt, skyturk, kanalturk falandı...

nuribjk' Alıntı:
banada bir reklam ajansından mail gelmişti, merak edenler için ortalama bilgi vereyim bende. adamlar bir paket yapmışlar. 4sn lik reklamınızı 8 farklı kanalda, 3 gün boyunca toplam 168 defa yayınlıyorlar. yaklaşık 4bin tl istemişler. kanallar dan bazıları samanyolu, tgrt, skyturk, kanalturk falandı...

Bir E-ticaret sitesi sahibi olsam hemen bir kampanya reklamı yayınlatırdım :)

nuribjk' Alıntı:
sn si 6 tl

developer' Alıntı:
dizzy' Alıntı:

Havası mı kaçacak?
Hocam tam tersi akşam saatlerinde yayınlanıyor.Gündüz saati 16 tl saniyesi .. soran arkadaşlarada şunu söyleyim "WEBMASTER FORUMU" alın işte site buydu :) BVir reklam 38 tl den 10 saniyelik yayınlatrırsanız 3kez yayınlıyorlarmış şimdi öğrendim.

Ayrıca ben gerekli dökümanları verdim verecğeim tarihte yayına koyacaklar benden dökümanlar çıktı.

Webmaster forumu, süpriz site mi hocam ;)
Ntv ye reklam vermenizin amacını tam olarak anlayamadım.

istanbul38' Alıntı:
nuribjk' Alıntı:
sn si 6 tl

4 sn'de etkili bir reklam biraz zor gibi

Büyük ihtimalle yalan ama değilse bile inşalallah başarısız olur burda boşyere meşgul ettiniz bizi.Madem söylmicen neden bu konuyu açtın..

BBNET
Geri