S specal01 Aktif Üye Mesajlar 111 24 Mart 2016 #241 İnternete bağlı olmadan ama tüm bilgisayarlara net kablosu bağlıyken,bilgisayarları yönetecek bi seçenek var mı?Benim lab ımda net bağlantısı çok yavaş,sık sık kopuyor.tavsiyesi olan var mı?
İnternete bağlı olmadan ama tüm bilgisayarlara net kablosu bağlıyken,bilgisayarları yönetecek bi seçenek var mı?Benim lab ımda net bağlantısı çok yavaş,sık sık kopuyor.tavsiyesi olan var mı?
B bayram840 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 317 24 Mart 2016 #242 Hocam başlıktaki progrm zaten internet olmadan çalışıyor. Ağ olması yeterli.
pembepanter46 Aktif Üye Mesajlar 183 27 Eylül 2017 #243 Hocam formda paylaşabilir misinz? Veya gdriver da...
Kayra_Bilal Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 624 27 Eylül 2017 #244 Hocam ben de istiyorum bana da atabilir misiniz.?
M mineliks Üye Mesajlar 21 11 Eylül 2019 #246 laboraturava kurabileceğim kurması ve arayüzü basit sınıf yönetim programı arıyorum. linklerde sorun yaşıyorum.lütfen yardımcı olur musunuz.
laboraturava kurabileceğim kurması ve arayüzü basit sınıf yönetim programı arıyorum. linklerde sorun yaşıyorum.lütfen yardımcı olur musunuz.
omd Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 7,070 11 Eylül 2019 #247 @mineliks Konu açılalı 10 yıldan fazla olmuş hocam link mi kalır
M mineliks Üye Mesajlar 21 18 Eylül 2019 #248 omd' Alıntı: @mineliks Konu açılalı 10 yıldan fazla olmuş hocam link mi kalır Genişletmek için tıkla ... çok haklısınız. ben de taze link vs kuran olur diye yazmıştım
omd' Alıntı: @mineliks Konu açılalı 10 yıldan fazla olmuş hocam link mi kalır Genişletmek için tıkla ... çok haklısınız. ben de taze link vs kuran olur diye yazmıştım
M muratci Aktif Üye Mesajlar 193 18 Eylül 2019 #249 ben bugun veyon kurdum ve denedim. ağ henüz kablosuzda olduğu için iyi verim alamadım ama basit sade arayuzlu ve free olmasından dolayı tercih edilir
ben bugun veyon kurdum ve denedim. ağ henüz kablosuzda olduğu için iyi verim alamadım ama basit sade arayuzlu ve free olmasından dolayı tercih edilir