Not İşlemleri İçin Son Yapılması Gerekenler

Kodla Büyü
_miracle_' Alıntı:
e okul a giriş yapabiliyorum fakat
hızlı ders notu girişi> sınıf ve ders seçip girmek istediğim notu seçip listele bastığımda bilgiler gelmiyor.

Aynı şeyi yaşayan var mı şu an?

güncellemeden kaynaklanıyor. en kolay chrome açıp ie tab ekleyebilirsiniz. 10 saniye :) sağ üstte ie simgsi gelir. e-okulu oradan açarsınız

Sosyal Etkinlikler normalde "Katıldı" yazıyor. Ben geçen hafta onu kaydetmiştim.
Önceki sayfada bir arkadaş "Katıldı" diye kaydettiyseniz, "Katılmadı" seçip kaydedin demiş. Şimdi öyle yaptım.
Bu şekilde dorun çıkmaz değil mi? Kesin bilgisi olan var mı?

mdio' Alıntı:
Sosyal Etkinlikler normalde "Katıldı" yazıyor. Ben geçen hafta onu kaydetmiştim.
Önceki sayfada bir arkadaş "Katıldı" diye kaydettiyseniz, "Katılmadı" seçip kaydedin demiş. Şimdi öyle yaptım.
Bende kaydettim, sanırım sıkıntı çıkmaz...

s_kajmeran' Alıntı:
mdio' Alıntı:
Bende kaydettim, sanırım sıkıntı çıkmaz...

"Katıldı" diyip mi kaydettin, "Katılmadı" diyip mi hocam?

esenordelarthe' Alıntı:
_miracle_' Alıntı:
e okul a giriş yapabiliyorum fakat
hızlı ders notu girişi> sınıf ve ders seçip girmek istediğim notu seçip listele bastığımda bilgiler gelmiyor.

Aynı şeyi yaşayan var mı şu an?

güncellemeden kaynaklanıyor. en kolay chrome açıp ie tab ekleyebilirsiniz. 10 saniye :) sağ üstte ie simgsi gelir. e-okulu oradan açarsınız

Problem çözüldü, teşekkürler ;)

Arkadaşlar bir kaç sorum olacaktı,

Sürekli devamsız öğrencinin sınavları performans ders içi etkinlik vs notları boş bırakılır. Meb bununla ilgili yazı göndermiş. Yazı ekte

Peki sürekli devamsız olan öğrencilerin davranış notu da mı boş olacak acaba, kesin bilgisi olan var mı

Bir de sosyal etkinlikler tamamlandı deyip kaydedeceğiz değil mi , bazı arkadaşlar o 2. dönem sonunda yapılıyor falan demiş de

Ekli dosyalar

biltek2007' Alıntı:
kily' Alıntı:
bu zorunlu mu Allah aşkına bilen var mı?
sadece sınıf öğretmeni olduğunuz sınıfa gireceksiniz karne görüşünü.

sınıfım yok en azından bu sorunum yok teşekkür ederim hocam

bi arkadaş daha yanıtlamış o da sağ olsun.
Zor ama NOTUN OLMASI PEK Bİ İYİYMİŞ artık kulak çekmeden sınıfı susturabiliyorum yuppiiii

Geri