Not İşlemleri İçin Son Yapılması Gerekenler

Kodla Büyü

sanalomer

Seçkin Üye
Seçkin Üye
1- Önce sürekli devamsız olan öğrencilerin listesi yapılmalıdır.
2- Sınava girmeyen öğrencilerin sınav tarihlerinde rapor alıp almadıkları kontrol edilmelidir. Çünkü rapor gibi mazaretleri olan öğrencilerin sınava alınması ve not verilmesi gerektiği gözden kaçırılmamalıdır.
3- Kurum İşlemleri --> Not İşlemleri --> Davranış notları girilmelidir. Girişler yapılırken sürekli devamsız olan öğrencilere dikkat edilmelidir.
4- Kurum İşlemleri --> Hızlı Ders Notu Girişi 'nden notlar girilmelidir. 2 sınav notu muhakkak girilmelidir. Diğer alanlardan da not verilmişse bunun her öğrenci için verilmesi gerektiğine dikkat edilmelidir.

Aklıma gelenler bunlar. Başka aklınıza gelen bir şey varsa hatırlatma olması için yazarsanız sevinirim.

Son olarak aynı menüde "Karne Bilgileri Öğretmen Görüşü" girilmelidir.

Arkadaşlar, notların barajdan 1 ya da 2 puan aşağıda kalmamasına özen gösterin.
Öğrencinin Matematik gibi ana alan derslerinde aldığı notlar da bence dikkate alınmalı aşırı düşük not vermemeye de dikkat edin derim.

Sınıf varsa, kitaplar girilmeli... Sosyal etkinlikler "tamamlandı" şeklinde zaten tanımlıdır ancak o haliyle kaydetmek gerekiyor.

sosyal etkinlikler 1. dönem değil 2. dönem tamamladı olarak yazacakmış arkadaşlar.yani o haliyle kaydetmeyecekmişiz.ben geçen hafta kaydetmiştim bugün tekrardan hepsini tamamlamadı işaretleyip kaydettim.

erva' Alıntı:
sosyal etkinlikler 1. dönem değil 2. dönem tamamladı olarak yazacakmış arkadaşlar.yani o haliyle kaydetmeyecekmişiz.ben geçen hafta kaydetmiştim bugün tekrardan hepsini tamamlamadı işaretleyip kaydettim.
teşekkürler hocam.

ders ve etkinliklere katılım notunu girmek zorundasınız. öğrenci derse gelmediyse devamsızdır geldiyse puanla değerlendirmek gerekir... 1 tanede performans notu verilmeli ama denetçiler puanlama anahtarı isteyebilir bir tane hazır bulunsun elinizde...

bu akşam da ders ve etkinliklere katılım yazmakla geçecek anlaşılan :cry: :? :scared:
11 sınıf bitmiyor yaaa bitmiyorrrr :(

5 ve 6 lara davranış notu veriliyor.
bu sene 7-8 lere de davranış notu veremiyoruz.

Arkadaşlar şu an e-okulda not girişi yapabilen var mı dener misiniz? Öğlen not girebiliyordum, hızlı not girişinde listele diyince isimler ve giriş kutucukları gelmiyor.

coderfree' Alıntı:
Arkadaşlar şu an e-okulda not girişi yapabilen var mı dener misiniz? Öğlen not girebiliyordum, hızlı not girişinde listele diyince isimler ve giriş kutucukları gelmiyor.
İdareciniz yönetici hesabından not girişlerini kapatmış olabilir.

_miracle_' Alıntı:
bu akşam da ders ve etkinliklere katılım yazmakla geçecek anlaşılan :
11 sınıf bitmiyor yaaa bitmiyorrrr :(
ikinci dönem bir de gözlem formları var :-) Ders zorunlu olsun da yaparız

sanalomer' Alıntı:
coderfree' Alıntı:
İdareciniz yönetici hesabından not girişlerini kapatmış olabilir.
Chrome 'dan girerken not giriş ekranında kilitlenip kalıyordu, Explorer'da notları ve isimleri hiç göremiyordum sorun uyumluluktanmış. Eski Explorer'da adres çubuğunda parçalanmış kağıt simgesine tıklayınca uyumluluğa geçiyordu bu sefer görünmüyordu Araçlar menüsünden meb.gov.tr 'yi ekledim.

Ayrıca 2 gün öncesine kadar notları giremiyordum notlar idare tarafından kapatılmıştır yazıyordu, idareye sordum ortak sınav sonrası böyle oldu dedi yetkili şifre verdi, ben de girdim notlar kısmında notları kilitle diye bir kısım varmış orada bariz bir şekilde 1. ve 2. yazılılar işaretlenmiş ben de açıp kaydettim sonra sorun düzeldi.

sanalomer' Alıntı:

Öğrencinin Matematik gibi ana alan derslerinde aldığı notlar da bence dikkate alınmalı aşırı düşük not vermemeye de dikkat edin derim.

bu yanlızca sınıf öğrtemeni olunan sınıfa girilmiyor mu

115 sınıfım var hepsine bunu nası gireyim ben ?

kily' Alıntı:
sanalomer' Alıntı:

bu yanlızca sınıf öğrtemeni olunan sınıfa girilmiyor mu

115 sınıfım var hepsine bunu nası gireyim ben ?
Hocam, excel'de bir formül yaparak bir kaç puanda kalan notları otomatik yukarı yuvarlatabilirsiniz. Ukalalık algılanmasın sadece fikir vermek istedim.
Karne Bilgileri Öğretmen Görüşü zorunu değil bildiğim kadarıyla. Fakat diğer öğretmenler yazmış siz yazmamışsanız karnelerde bu durum biraz sırıtabilir. Sadece kendi sınıfınızın öğrencilerine görüşlerinizi yazıyorsunuz.

e okul a giriş yapabiliyorum fakat
hızlı ders notu girişi> sınıf ve ders seçip girmek istediğim notu seçip listele bastığımda bilgiler gelmiyor.

Aynı şeyi yaşayan var mı şu an?

öğrencilere 2 not 2 adet ders içi etkinlik + davranış notları :+1: :+1: ve bitti...zor oldu ama sonunda bitti...

Geri