tam saçmalık önceden idareci belli kriter veya isteklere göre program ile belirliyordu şimdi eokul kimsenin istemeyeceği ders programları belirleyecek sonra idareci mi değiştirmeye çalışacak. daha uğraştırıcı ve eğer idareci hiç uğraşmazsa herkesin nefret edeceği bir şey olacak. ve her öğretmen gidişi gelişinde tekrar işkence gibi program değişecek senede en az 10 defa. her yıl daha kötü daha saçma ve işleri daha zorlaştırıcı insanlardaki çalışma motivasyonunu azaltan uygulamalara imza atıyor eğitim bakanlığı kim böyle bir şey istedi talep etti ki. ikinci dönem nöbet günüm değişti ve çalışma performansımı yarı yarıya düşürdü. ya da tam tersini düşün istediğin güne nöbet almak boş gün almak vs benim daha iyi çalışmamı sağlıyor ilk dönem 20 yılda ilk kez başarı belgesi aldım bundan daha iyi çalıştığım en az 10 dönem daha olmasına rağmen ama ikinci dönem yarıya indi. idarecime söyledim başka öğretmenleri isteklerini yaptı ama benimkini yapmadı, bilerek yapmadım ama herkesin kendine göre derdi var, bu kadar yerel bir şey için genel bir uygulama salaklık başka bir şey değil. neyse bizi düşük kapasitede çalıştırmak isterlerse biz de öyle yaparız. bir kaç yarışmaya katılamaz, bir kaç işi yapamayız. cuma nöbet yazarsan daha iyi olur diyorum kimse pazartesi istemiyor diye pazartesi yazıyor o pazartesi istemeyenlerin hepsi cuma da istemiyor ben cuma istiyorum eşşek gibi çalışıp hafta sonu mu malak gibi yatmaya ayırmak istiyorum ama anlamıyor. başkasını cuma nöbetçi yapıyor koridorda sandalyeye oturuyor adam 1 dk bile kalkmıyor yerinden ama onun istediği oluyor bu işler böyle demek ki. sonra hocam e-imza çalışmıyor. eşin ne iş yapıyor alaydın bir bilişimci soraydın. doktor doktor aşağı inmiyonuz sonra hocam pdf açılmıyor. bana ne.