Norm Kadro Fazlası Tayinleri

Kodla Büyü
Birçok branş öğretmeninden daha iyi matematik fen sosyal biliyorum ve anlatabiliyorum düşük düzeydeki öğrenciye ders verince notları yükseliyor ama gel gör ki bir hata edip bilgisayar öğretmenliğini seçtim en kalifiye öğretmen olacakken en gereksiz görülen branşın öğretmeni oldum gün boyu okuldayım diğer arkadaşlar da benle aynı ekdersi alıyor ama üç dört gün öğlen evlerine gidiyorlar bu muydu yani diyorum bu muydu beni bu branşa yönlendirenlere aradan içten içe selam gönderiyorum anladınız siz onu
Hocam yıllardır bunun pişmanlığını yaşadım,

valla soyle bi durum oldu,bizim okulda bolum kapandı kadro okulda kalırken 3 ogretmenin yakın zamanda bakan atamasıyla proje okuluna bir arkadasımız atandı,aynı okula şimdi baska bir brans (matematik) atandı bizim okuldan projeye norm fazlası matematikçi yine.biz olece kaldık yer olmayınca bilişimciler birimizi uygun gordu bakanlık projeye normdan dolayı hatta puanı en yuksekti bu arkadasın

Ben size şöyle bir durumda aktarayım, kapanan bölüme resen atama yapmışlar.
Bölümü farklı bir okula taşıdılar, bölüm de ne öğrenci ne öğretmen Kalmadı, ders saati 0 görünüyordu ama her nasılsa 2 açık kontenjan görünüyordu , ve duyduk ki bu 2 açık kontenjana resen atama yapılmış.
Zaytung değil gerçek ama.

Bölümü farklı bir okula taşıdılar, bölüm de ne öğrenci ne öğretmen Kalmadı, ders saati 0 görünüyordu ama her nasılsa 2 açık kontenjan görünüyordu , ve duyduk ki bu 2 açık kontenjana resen atama yapılmış.
Hangi il hocam ?

Yeni yönetmeliğe göre:
Aynı ilçe grubundaysa maalesef hayır.
Farklı ilçe grubunda ise mümkün sadece.
eğitim iş sendikasından gelen yazı şöyleydi
Screenshot_1.webp

Hocam biri benim 🤣 atananlardan.

ilksms
Geri