Hocam yıllardır bunun pişmanlığını yaşadım,Birçok branş öğretmeninden daha iyi matematik fen sosyal biliyorum ve anlatabiliyorum düşük düzeydeki öğrenciye ders verince notları yükseliyor ama gel gör ki bir hata edip bilgisayar öğretmenliğini seçtim en kalifiye öğretmen olacakken en gereksiz görülen branşın öğretmeni oldum gün boyu okuldayım diğer arkadaşlar da benle aynı ekdersi alıyor ama üç dört gün öğlen evlerine gidiyorlar bu muydu yani diyorum bu muydu beni bu branşa yönlendirenlere aradan içten içe selam gönderiyorum anladınız siz onu
Hocam , böte miydi ?
EvetHocam , böte miydi ?
slm, Hocam atama ekranında kaç kişi atandı veya, kim nereye atandı şeklinde bilgi var mı ?
Ben tercih yapmadım ama tercih yapanlar yazdığı okula kaçıncı sıradaki kişinin atandığı bilgisi olduğunu söylüyorlar. Puan, isim vb. Bilgi yokmuşslm, Hocam atama ekranında kaç kişi atandı veya, kim nereye atandı şeklinde bilgi var mı ?
Hangi il hocam ?Ben size şöyle bir durumda aktarayım, kapanan bölüme resen atama yapmışlar.
Bölümü farklı bir okula taşıdılar, bölüm de ne öğrenci ne öğretmen Kalmadı, ders saati 0 görünüyordu ama her nasılsa 2 açık kontenjan görünüyordu , ve duyduk ki bu 2 açık kontenjana resen atama yapılmış.
Zaytung değil gerçek ama.
EdirneHangi il hocam ?
evetnorm fazlası olarak başka okula atandım. il içi mazerete bağlı yer değiştirmeye başvurabiliyor muyum arkadaşlar
slm başvuru ekranında açılan okullarda bu -kapatılan okulda görünüyor muydu ?Edirne
norm fazlası olarak başka okula atandım. il içi mazerete bağlı yer değiştirmeye başvurabiliyor muyum arkadaşlar
eğitim iş sendikasından gelen yazı şöyleydiYeni yönetmeliğe göre:
Aynı ilçe grubundaysa maalesef hayır.
Farklı ilçe grubunda ise mümkün sadece.
Evetslm başvuru ekranında açılan okullarda bu -kapatılan okulda görünüyor muydu ?
İlçe gurubundaysa hayırnorm fazlası olarak başka okula atandım. il içi mazerete bağlı yer değiştirmeye başvurabiliyor muyum arkadaşlar
Hocam biri benimBen size şöyle bir durumda aktarayım, kapanan bölüme resen atama yapmışlar.
Bölümü farklı bir okula taşıdılar, bölüm de ne öğrenci ne öğretmen Kalmadı, ders saati 0 görünüyordu ama her nasılsa 2 açık kontenjan görünüyordu , ve duyduk ki bu 2 açık kontenjana resen atama yapılmış.
Zaytung değil gerçek ama.
atananlardan.eğitim iş sendikasından gelen yazı şöyleydi
Ekli dosyayı görüntüle 81232
Hocam hayırlı olsun mu diyelim, geçmiş olsun mu bilemedim bendeHocam biri benimatananlardan.
görüştünüz mu mem ile ?
Hocam hakkınızda hayırlısı olsun, benim ilk atama olarak başladığım okuldu. Zamanında 1000 lerce öğrenci vardı o okulda.Yok hocam her şey kitabına uygun. Cuma ilişiğimi kesip. Yeni okulumda başlamayı planlıyorum.![]()
Teşekkür ederim hocam. Hayırlısı bakalım.Hocam hakkınızda hayırlısı olsun, benim ilk atama olarak başladığım okuldu. Zamanında 1000 lerce öğrenci vardı o okulda.
Puanlarin yazdığı bi ekran yok arkadaşlar sadece ilce il sırası yaziyor yerleşen kişininAnkara'yı bende merak ediyorum ama paylaşan olmadi (böte)
Şeffaflık?Puanlarin yazdığı bi ekran yok arkadaşlar sadece ilce il sırası yaziyor yerleşen kişinin