Tweet altına yorum destek atın arkadaşlar
Kasım ayında yapılan, res'en atama ile ilgili mahkemeden dönen var mıdır hocam? Link paylaşabilir misiniz? İptal edildiyse de gerekçesini öğrenmek istiyorum. Ben çok uğraştım. Dilekçe yazdım, ilçe mem'e gittim, il mem'e gittim, durumumu anlattım. Hatta müdürüm, okulumuzda ihtiyaç olduğunu da resmi olarak yazdı. Hiçbir şey olmadı. Res'en atamların bu şekilde olacağını, hiçbir şekilde iptal edilemeyeceğini belirttiler. Sendikam da bana eğer dava açarsam hakimin bakış açısına bağlı, eğer hakim 12 saat dersinin 15 saatten az olduğunu dolayısıyla norm fazla olmanın doğru olduğunu söyleyebilir. Ya da okulda tek bt öğretmenisin, bundan dolayı da o okulda ihtiyaç olduğunu belirtirse norm fazlası olmadığını belirterek, norm fazlası olmayacağına da karar verebilir dedi. Ben de artık pes ettim. Önce beni Sultanbeyli ne atadılar. Sonra ben de eş durumundan Pendiğe geçtim.mahkemeye verip yürütmeyi durdurup iptal eden çok kişi oldu burada da memurlar sitelerinde de paylaşanlar olmuştu hocam sendika veya özel avukatla emsal gösterseniz sizde eski yerinizi muhtemelen gidersiniz.
Kasım ayında yapılan, res'en atama ile ilgili mahkemeden dönen var mıdır hocam? Link paylaşabilir misiniz? İptal edildiyse de gerekçesini öğrenmek istiyorum. Ben çok uğraştım. Dilekçe yazdım, ilçe mem'e gittim, il mem'e gittim, durumumu anlattım. Hatta müdürüm, okulumuzda ihtiyaç olduğunu da resmi olarak yazdı. Hiçbir şey olmadı. Res'en atamların bu şekilde olacağını, hiçbir şekilde iptal edilemeyeceğini belirttiler. Sendikam da bana eğer dava açarsam hakimin bakış açısına bağlı, eğer hakim 12 saat dersinin 15 saatten az olduğunu dolayısıyla norm fazla olmanın doğru olduğunu söyleyebilir. Ya da okulda tek bt öğretmenisin, bundan dolayı da o okulda ihtiyaç olduğunu belirtirse norm fazlası olmadığını belirterek, norm fazlası olmayacağına da karar verebilir dedi. Ben de artık pes ettim. Önce beni Sultanbeyli ne atadılar. Sonra ben de eş durumundan Pendiğe geçtim.
hocam sendikaların iletişim numaralarını arayıp hukuk birimlerine sorun ben forumlarda gördüm bu şekilde atamasını iptale edenleri ama nerede gördüm hatırlamıyorumKasım ayında yapılan, res'en atama ile ilgili mahkemeden dönen var mıdır hocam? Link paylaşabilir misiniz? İptal edildiyse de gerekçesini öğrenmek istiyorum. Ben çok uğraştım. Dilekçe yazdım, ilçe mem'e gittim, il mem'e gittim, durumumu anlattım. Hatta müdürüm, okulumuzda ihtiyaç olduğunu da resmi olarak yazdı. Hiçbir şey olmadı. Res'en atamların bu şekilde olacağını, hiçbir şekilde iptal edilemeyeceğini belirttiler. Sendikam da bana eğer dava açarsam hakimin bakış açısına bağlı, eğer hakim 12 saat dersinin 15 saatten az olduğunu dolayısıyla norm fazla olmanın doğru olduğunu söyleyebilir. Ya da okulda tek bt öğretmenisin, bundan dolayı da o okulda ihtiyaç olduğunu belirtirse norm fazlası olmadığını belirterek, norm fazlası olmayacağına da karar verebilir dedi. Ben de artık pes ettim. Önce beni Sultanbeyli ne atadılar. Sonra ben de eş durumundan Pendiğe geçtim.