Norm Kadro Fazlası Tayinleri

Kodla Büyü
Aslında herkes haklı bu durumda. Fakat bir gerçek ver ki yapılan yanlış bize dokununca tepki veren bir mesleğe sahibiz

Norm kadroları Bakanlıkça belirlenecek eğitim kurumları
MADDE 23- .
... (3) (Ek : 17/10/2016 - 2016/9488 K.) Sınıfları bilişim teknolojisi araçları ile donatılmış olan eğitim kurumlarından bilişim teknolojisi alanı norm kadrosu bulunmayanların bilişim teknolojisi alanı norm kadroları, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün teklifi ve İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün uygun görüşü üzerine Bakan onayı ile belirlenir."

Bu madde hala geçerli mi geçerliyse biz neden norm fazlası oluyoruz?
Hocam uzun zamandır norm fazlası oldum bu yazı var ama bu zamana kadar kimse teklif etmedi:)

“Lise eğitimi bazı öğrenciler için 2-3 yıl olsun gibi tartışmalar var. Takip ediyoruz.Kabinede istişare edip bir karar alınması gerekirse alırız.”

Yukardaki bakanın açıklaması gerçekleşirse asıl o zaman görün norm fazlalarını.

Personel Genel Müdürlüğünden gelen bilgiye göre;

İllerdeki;
-Norm Fazlası ataması gerçekleşenlerden(Her branş için geçerli) isteyenler dilekçe ile iptal edebilecek.
-Bilişim T. öğretmenlerin mebbis işlemleri bitmediği için bu branştaki tüm atamalarının şu anda durdurulması istenmiş illerden.

Personel Genel Müdürlüğünden gelen bilgiye göre;

İllerdeki;
-Norm Fazlası ataması gerçekleşenlerden(Her branş için geçerli) isteyenler dilekçe ile iptal edebilecek.
-Bilişim T. öğretmenlerin mebbis işlemleri bitmediği için bu branştaki tüm atamalarının şu anda durdurulması istenmiş illerden.
Kasımdaki resen atamalar iptal olmuyor değil mi hocam? Şu an eski okulumda benim yerime ücretli öğretmen var.

BBNET
Geri