Okulumda 8 saat dersle norm fazlası oldum. pazartesi günü norm atamaları başlıyormuş. Listede 4 okul görünüyor, meslek lisesi, sosyal bilimler lisesi ve 2 ortaokul. Böte mezunu olduğum için 3 okul kalıyor geriye. Hiç biri de istediğim okullar değil. lise müfredatlarına zaten çok uzağım sosyal bilimleri de düşünmek istemiyorum.
diğer 2 ortaokulda da bt sınıfı yok, akıllı tahta kurulumu yok. ek derse ihtiyacım var bu durumda o okullarda formatör de olamıyorum
benim okulumda bt sınıfı da var tahtalar da var şimdiye kadar 8 saat dersle yıllardır norm fazlası olmadığım için 7-8lerde seçmedi okul idarecilerim bilişim dersini. Diğer 2 okul seçtiği için onlarda 12-14 saat dersle norm var, bizde yok
( Çok üzüldüm, cuma gününden beri kara kara düşünüyorum ne yapıcam diye.
bizim branşımız açısından sırf ders saatine bakılarak norm işine karar verilmesi çok yanlış değil de ne?
ben zaten haziranda il dışı tayin hakkımı kullanarak üniversiteyi kazandığım ile tayin isticektim. 1 dönemliğine hem kendim zor durumda kalıcam, hem de okulumdaki öğrencilerimi yarı yolda bırakmak istemiyorum hiç.
bununla ilgili yapılabilecek hiç bir şey yok mu? illa ki bu sorunu yaşamış olanlar vardır aranızda. bizim ilçede 4 kişi norm fazlası, 4 tane de okul var. Herkesi bi yere yerleştircekler mi bu durumda? tayin istemezsem bi şekilde okulumda kalma şansım olabilir mi birileriyle konuşsam, dilekçe versem vs
Bana yol gösterin, akıl verin zira kafayı yicem artık
diğer 2 ortaokulda da bt sınıfı yok, akıllı tahta kurulumu yok. ek derse ihtiyacım var bu durumda o okullarda formatör de olamıyorum

bizim branşımız açısından sırf ders saatine bakılarak norm işine karar verilmesi çok yanlış değil de ne?
ben zaten haziranda il dışı tayin hakkımı kullanarak üniversiteyi kazandığım ile tayin isticektim. 1 dönemliğine hem kendim zor durumda kalıcam, hem de okulumdaki öğrencilerimi yarı yolda bırakmak istemiyorum hiç.
bununla ilgili yapılabilecek hiç bir şey yok mu? illa ki bu sorunu yaşamış olanlar vardır aranızda. bizim ilçede 4 kişi norm fazlası, 4 tane de okul var. Herkesi bi yere yerleştircekler mi bu durumda? tayin istemezsem bi şekilde okulumda kalma şansım olabilir mi birileriyle konuşsam, dilekçe versem vs

Bana yol gösterin, akıl verin zira kafayı yicem artık