aciklandi gencler
Tercihte bulunmuşmuydunuz hocam? Bir de SMS geldi mi hocam?aciklandi genclerEkli dosyayı görüntüle 82971
SMS'de atamanız gerçekleştirilememiştir mi yazıyor hocam?1-yok
2-evet geldi
Geçmiş olsun hocam. Zor bir durumBenim gerçekleşti. Şereflikoçhisar -> Evren (30km)
Minibüs, dolmuş, servis yok.
Gideceğim okulda 4 şube var. Ortalama 15 öğrencilik sınıflar. Yani neye göre norm açıldı bilmiyorum. Seçmeli seçmişlerse, yarın seçmezler yine fazla olurum. Bu işe bir çözüm bulmaları lazımdı. Okulumda BT sınıfı var, 21 etkileşimci tahta vs. var.
Gideceğim okulda yok. Vay be. Hadi 15 saat ders olsa yine üzülmeyeceğim.
Üzücü ama yine de yol kötü değilse makul bir mesafe. Benim kardeşim ilçe grubu belasına mazerete rağmen 95 km öteye atandı. (Mersin)Benim gerçekleşti. Şereflikoçhisar -> Evren (30km)
Gideceğim okulda 4 şube var. Ortalama 15 öğrencilik sınıflar. Yani neye göre norm açıldı bilmiyorum. Seçmeli seçmişlerse, yarın seçmezler yine fazla olurum. Bu işe bir çözüm bulmaları lazımdı. Okulumda BT sınıfı var, 21 etkileşimci tahta vs. var.
Geçmiş olsun. yapılacak bir şey yokmu?Benim gerçekleşti. Şereflikoçhisar -> Evren (30km)
Birkaç yere sorduk da yapacak birşey yok, göreve başlayacağız.Geçmiş olsun. yapılacak bir şey yokmu?
Noldu bu iş? Resen atamada ilçe içini mi yaptılar önce, yoksa tüm tercih edenlerden sonra mi resen baktılar acaba.Şöyle bir senaryo var.
Bizim ilçede 1 norm fazlası var adı X.
Yan ilçede(ilçe grubunda) 1 norm fazlası var adı Y. Bizim ilçede 1 okul açık sadece. Diğer ilçede de 1 açık var sadece.
X tercih yapmayacak. Diğer ilçedeki Y arkadaş bizim ilçeyi tek tercih yapacak.
X'i resen atarlar mi, yoksa diğer ilçedeki Y mi atanır tek tercihine?
Mal müdürlükleri kalktı. Personel nakil formunu hazırlayan arkadaş ona dikkat etsin de.Norm fazlası ataması olan arkadaşlardan, ilişik kesme ile ilgili işleyiş hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim,
aynı ilçede atamam oldu,
klavuzda 9 eylül 2026 ilişik kesme işlemleri yazıyor.
Dün atama oldu. Kararnameler bugün çıkıyor mu ?
Çok yıllar önce il içi yerdeğiştirdiğimde okuldan -ayrılış belgesi alınıyordu 3 adet, ilçe, mal müdürlüğü, yeni başlanan okula götürülüyordu,
Değişiklik var mı ? Acaba. Yakın zamanda yerdeğişikliği yapan arkadaşlar bilgi verebilirlerse sevinirim.