Servisi çağırayım diye düşündüm ama bir hafta sonra gelir diye kendim halletmek istedim hocamhocam servisi çağırın bizde de aynı sıkıntı olmuştu . harddisk te problem varmış servis halletti.
hocam bolu imajı nerden indirdiniz bu arada,aynı durum bizde de mevcut şuan,bios ta da görünmüyor hddBolu imaj yükledim düzeldi. Bu şekilde problem yaşayanlar Bolu imajını kullanarak düzeltebilir.
Problem yüklediğiniz imajın UEFİ olup olmaması ile alakalı, @sacmalik hocamın dediği gibi csm ayarlarını değiştirin sorun çözülür veya imajınızı değiştirin sorun çözülür. Harddiskin bir günahı yokAynı sorundan ötürü ne imajı yüklediysem tahta açılmıyordu. Servis geldi, önce SSD'ye güncelleme yapmaya çalıştı ama olmadı çünkü SSD yazılımı zaten son sürümmüş. Diski değiştirdiler sorun çözüldü.
Evet sayın hocam aynı durum geçen sene de bizim okulda oldu. İmajınızı UEFİ olarak yeniden yükleyin. Eskisi MBR ise bu hata maalesef oluyor.Problem yüklediğiniz imajın UEFİ olup olmaması ile alakalı, @sacmalik hocamın dediği gibi csm ayarlarını değiştirin sorun çözülür veya imajınızı değiştirin sorun çözülür. Harddiskin bir günahı yok
İmaj zaten UEFI. Normal çalışan tahta bir anda bu şekilde arızaya geçti. Her zaman olağan şüpheli bu değilProblem yüklediğiniz imajın UEFİ olup olmaması ile alakalı, @sacmalik hocamın dediği gibi csm ayarlarını değiştirin sorun çözülür veya imajınızı değiştirin sorun çözülür. Harddiskin bir günahı yok
Aynı hatayı imajı yüklediğimde aldım amaİmaj zaten UEFI. Normal çalışan tahta bir anda bu şekilde arızaya geçti. Her zaman olağan şüpheli bu değil
Merhaba ben de bugün aynı sorunu yaşadım bu ayarı nerden değiştiriyoruz yardımcı olabilirseniz sevinirimTekrar belirteyim bu gün tekrar basıma geldi biostaki csm ayarı ile alakalı.
Teşekkürler hocammbr eski sistemlerde bulunuyor hocam. GBT yi şeçmelisiniz.
Bios tan yapabilirsiniz.Merhaba ben de bugün aynı sorunu yaşadım bu ayarı nerden değiştiriyoruz yardımcı olabilirseniz sevinirim
Bolu imaĵını attım düzeldi teşekkür ederimBios tan yapabilirsiniz.
Bunlar onemlı kısımlar degıl hocam, ilk fotofa 1.sırayı seçin, 2.fotoda kapat diyinBurdaki yorumlara göre bolu imajini yukledim ama bu ekranlarda neyi seçmem lazım. Yardimci olabilecek var mi?
Kapat deyince tahta komple kapanıyorBunlar onemlı kısımlar degıl hocam, ilk fotofa 1.sırayı seçin, 2.fotoda kapat diyin
Hocam problemi çözebildiniz mi aynı sıkıntıyı yaşıyorum ben de.Kapat deyince tahta komple kapanıyor