hocam hangi bankadan yaptırdınız bireysel emekliliği?SHİFT+DEL' Alıntı:8/3 evli
eş çalışıyor
çocuk yok sendika yok.
bireysel emeklilik var.
1750 tl
5-1 evli eş çalışıyor sendika yok çocuk yok 1695 yatmış bu nasıl oluyor pekionly61' Alıntı:ben 7/3 üm.. bekarım...1708 tl aldım...
ama görüyorum ki aynı seviyede olup benden yüksek alanlar var..
gunhkn' Alıntı:Yahu arkadaşlar evli çocuksuz sendikasız derecesi 8 olan arkadaşlar ne kadar aldınız bu ay?
Biz de yanlışlık mı var
mustafasangul' Alıntı:8/1 evli, eş çalışıyor, sendika var
1.721 TL
bende evliyim 8/2 si sendika vs.. hiçbişi yok 1665 tl maaşogretmen_pc' Alıntı:mustafasangul' Alıntı:8/1 evli, eş çalışıyor, sendika var
1.721 TL
evli olunca maaş yükseliyor demek ki
alican44' Alıntı:3+1
2127tl
oznrcll' Alıntı:bende evliyim 8/2 si sendika vs.. hiçbişi yok 1665 tl maaşogretmen_pc' Alıntı:mustafasangul' Alıntı:8/1 evli, eş çalışıyor, sendika var
1.721 TL
oznrcll' Alıntı:bende evliyim 8/2 si sendika vs.. hiçbişi yok 1665 tl maaşogretmen_pc' Alıntı:mustafasangul' Alıntı:8/1 evli, eş çalışıyor, sendika var
1.721 TL
mrtslk' Alıntı:alican44' Alıntı:3+1
2127tl
hocam eş çocuk yardımı vs. varmı bende 3/1imde aramızda baya fark var... 1840![]()
hocam asker öğretmenseniz siz ekders alamıyorsunuz asker olduğunuzdankily' Alıntı:2134
askerlik bitmesin :++: 8/3
sevdiceğim' Alıntı:hocam hangi bankadan yaptırdınız bireysel emekliliği?SHİFT+DEL' Alıntı:8/3 evli
eş çalışıyor
çocuk yok sendika yok.
bireysel emeklilik var.
1750 tl
sawash' Alıntı:Arkadaşlar Bireysel emeklilikten geri gelen %15lik geri ödeme bodroda hangi kalem altında belirtiliyor?