Nigde , ilçeleri, okullar hakkındaki bilgiler, puanlar vs...
Sayın Hocam,kingings' Alıntı:önce bor merkez, sonra nğde merkez yazmayı düşünüyorum. sadece meslek lisesi yazacam. tef.
nasıldır niğde okulları, özellikle meslek liseleri. habib hocam, genel olarak bilgi verebilir misin?
var mı niğde den kimse?
İl içinde meslek lisesi açığı yok. bu il dışında da olmayacak demek gibi bişey ama, bekliyoruz. bakalım..
Evet Hocam, Okullar açılmadan başlar ve onaylar alınır. Okul açılınca herşey hazır olur.bilisimci_009' Alıntı:Habib hocam BTR görevlendirme durumu nasıl niğde de eylülde okulla beraber hemen başlıyormu?
habibocak' Alıntı:Evet Hocam, Okullar açılmadan başlar ve onaylar alınır. Okul açılınca herşey hazır olur.bilisimci_009' Alıntı:Habib hocam BTR görevlendirme durumu nasıl niğde de eylülde okulla beraber hemen başlıyormu?
habibocak' Alıntı:Sayın Hocam,kingings' Alıntı:önce bor merkez, sonra nğde merkez yazmayı düşünüyorum. sadece meslek lisesi yazacam. tef.
nasıldır niğde okulları, özellikle meslek liseleri. habib hocam, genel olarak bilgi verebilir misin?
var mı niğde den kimse?
İl içinde meslek lisesi açığı yok. bu il dışında da olmayacak demek gibi bişey ama, bekliyoruz. bakalım..
Hem okul hem de öğrenci seviyesi olarak TML ve KML EML'ye göre daha iyi. Tercihlerinizi ona göre yaparsınız.
Hocam ben niğde'li sayılırımsatrun_ogr' Alıntı:Hocam bence Niğde çok sıkıcı bir yer hiç tavsiye etmem. Hiç alışveriş merkezi filan yok. Kışın eve kapanıp kalırsın. Tabi akrabalar filan oradaysa olabilir. yoksa kötü. Herkes niğdeli orada zaten. Yazın piknik alanı çok. Şehrin Girişi çıkışı 10 dk anca sürer herhalde. sakin sessiz bir yaşam sevenler için. Ben 2 yıl önce ordan kurtuldum. Zaten merkezde çok açık yok. Norm sıkıntısı çok oluyor. Merkeze bağlı ilçe filan diye açılan okullar köy okulu gibi. Saatlerce uzaklığı oluyor merkeze. İyi düşünün bence.