Öğrenci sohbetlerini nereden kapatıyoruz. Bir türlü bulamadım. Öğrenciler sohbet başlatabiliyor kafalarına göre.
Sınıf menüsünde iken üstte sohbet var ama kapatamadım.
Ben öğretmen bilgisayarında denedim bugün, çalışıyor. İşlemi yaptıktan sonra öğrenci bilgisayarlarını yeniden başlatmak gerekiyor.sorunu sabah okumama rağmen müfettişler olduğu için cevap yazmaya fırsat bulamadım.
öğrenci bilgisayarında C:\Program Files\NetSupport School klasörünün içinden pcicfgui dosyasını çalıştır.
User Interface bölümünde
Disable Request Help Yardım isteme olmasın
Disable Chat Sohbet olmasın
seçenekleriyle ayarlayabilirsin.
Çok teşekkür ederim hocamÖğrenci sohbetlerini nereden kapatıyoruz. Bir türlü bulamadım. Öğrenciler sohbet başlatabiliyor kafalarına göre.
Sınıf menüsünde iken üstte sohbet var ama kapatamadım.
Hocam bu şekilde engellersek bütün tarayıcılarda engellenmismi oluyorÇok teşekkür ederim hocam
Buradaki NetSupport School 15.10 sürümünün ilacını yapan hocamızın dosyasını bu sene başında kurdum o zamandan beridir kullanıyorum herhangi bir sorun almadım hocam.netspport 15 için bu ilaç yapanlar çalıştımı. yoksa 30 yada 45 günllük deneme süresinden sonra sonamı erdi. ben kurudm şuan çalışıyor görünüyor ama 30 gün sonra deneme sürümü diye uyarı verirmi. daha önceden kuranlarda durum nedir.
Hocam bağlantı kopmaları donmalar sizde de oluyor muBuradaki NetSupport School 15.10 sürümünün ilacını yapan hocamızın dosyasını bu sene başında kurdum o zamandan beridir kullanıyorum herhangi bir sorun almadım hocam.
Hocam Bağlantı kopmaları bende de bazen oluyor şunu farkettim benim 18+1 şeklinde LAB eğer Tek Switch yaparsanız sıkıntılı oluyor ben 3 e böldüm. Ayrıca görüntü çözünürlüğü ayarı var makinalara giden onu daha düşük yaparsanız daha etkili çalışıyor. Sizin yayın yaparken kullandığınız çözünürlükte yüksek olursa sıkıntı oluyor. Çalışma (Dosya ) gönderimi ve alımı sırasında gönderdiğiniz bilgisayarın HDD si problemli ise onu kitliyor.Hocam bağlantı kopmaları donmalar sizde de oluyor mu
şuana kadar kopma olmadı hocamHocam bağlantı kopmaları donmalar sizde de oluyor mu
Deneyeyim hocam teşekkürlerHocam Bağlantı kopmaları bende de bazen oluyor şunu farkettim benim 18+1 şeklinde LAB eğer Tek Switch yaparsanız sıkıntılı oluyor ben 3 e böldüm. Ayrıca görüntü çözünürlüğü ayarı var makinalara giden onu daha düşük yaparsanız daha etkili çalışıyor. Sizin yayın yaparken kullandığınız çözünürlükte yüksek olursa sıkıntı oluyor. Çalışma (Dosya ) gönderimi ve alımı sırasında gönderdiğiniz bilgisayarın HDD si problemli ise onu kitliyor.
Benimki verdi kaldrdımBuradaki NetSupport School 15.10 sürümünün ilacını yapan hocamızın dosyasını bu sene başında kurdum o zamandan beridir kullanıyorum herhangi bir sorun almadım hocam.
Hocam benim de öğrenci bilgisayarlarının hiçbirini bulmuyor, bilgisayalar aynı portta, öğrenci bilgisayarına ping attım false yazıyor, ancak güvenlik duvarından engelleme de yok başka neden bağlantı kurmuyor olabilirler?C:\Program Files (x86)\NetSupport\NetSupport School klasöründeki pcicfgui.exe (NetSupport School İstemci-Öğrenci Yapılandırıcısı) uygulamasını çalıştırıp Ağ Ayarları seçili iken Bağlantı Noktasını (port numarası 5405) kontrol edin ve Sına butonuna tıklayın.
Daha sonra Öğretmen bilgisayarından Öğrenci bilgisayarına iki test gerçekleştirin.
Windows PowerShell'i Yönetici olarak çalıştırın ve ping yazıp öğrenci bilgisayarlarından birinin IP adresini yazın
Örneğin, ping 192.168.1.110
Ekli dosyayı görüntüle 80111
Daha sonra Test-NetConnection -ComputerName 192.168.1.110 -Port 5405 komutunu çalıştırın (-ComputerName den sonra öğrenci bilgisayarlarından birinin IP adresini yazın)
Ekli dosyayı görüntüle 80112
Bağlantı başarılı olursa "TcpTestSucceeded : True" mesajı gösterilecektir.
İşlem başarısız olursa, öğrenci bilgisayarındaki 5405 nolu port güvenlik duvarı tarafından engellenmiş ya da NetSupport Öğrenci uygulaması farklı bir portta çalışacak şekilde yapılandırılmış olabilir.
Öğrenci bilgisayarında da C:\Program Files (x86)\NetSupport\NetSupport School klasöründeki pcicfgui.exe (NetSupport School Öğrenci Yapılandırıcısı) uygulamasını çalıştırın ve port numarasını 5405 olarak ayarlayın ya da Öğretmen bilgisayarındaki port numarası ile aynı yapın.
Kaynak: https://kb.netsupportsoftware.com/k...roubleshoot-tcp-connections-to-a-client-1704/
Ayrıca öğrenci bilgisayarlarında C:\Program Files (x86)\NetSupport\NetSupport School klasöründe client32.exe uygulamasını çalıştırmayı deneyin.
Öğrenci ve Öğretmen bilgisayarlarını aynı Çalışma Grubu'na ayarlayın.
Öğretmen bilgisayarındaki Sınıf (Oda) ismi ile öğrenci bilgisayarlarındaki Sınıf (Oda) isminin aynı olup olmadığını kontrol edin.