Netsupport 15

Kodla Büyü
Hocam ETleri uzaktan kontrol edebilmek için kurarım denerim dedim de. Öyle kaldı denemedim daha. Şu anda 14 kurulu PCde.

en son versiyon

15.10.0003​

miş.

Öğrencilerden dosya toplama ve alt klasör oluşturmadan bahsediyor, yenilik olarak

en son versiyon

15.10.0003​

miş.

Öğrencilerden dosya toplama ve alt klasör oluşturmadan bahsediyor, yenilik olarak
buy özellik 11 ve üzeri tüm versiyonlarda var sanki
Screenshot_1.webp

Netsupport'un bendeki sürümünü bilmemekle beraber windows 7-8-10 ve 11'de yıllarca kullandım, ilacı ve nasıl yapılacağı da dosyada var. Kolay gelsin
bu sürüm 14 sanırım hocam kurulamayacak kadar eski diyor..15 bulan olursa ilacıyla beraber paylaşırsa çok sevaba girecek..torrentleech üyeliği olan varsa orada olabilir...

bu sürüm 14 sanırım hocam kurulamayacak kadar eski diyor..15 bulan olursa ilacıyla beraber paylaşırsa çok sevaba girecek..torrentleech üyeliği olan varsa orada olabilir...
15e geçme vakti geldi, güzel kısayolları var, çok daha stabil çalışıyor, umarım biri bulur.

Hocam merak ettim sabah kurdum hem program hem de ilaç gayet sağlıklı çalışıyor. Kullanmak isteyen arkadaşlar faydalanabilir.

Netsupoort.webp

Bende farklı sürüm diye yükledim bende de 11.41.7 yüklendi bu zaten vardı hocam :(

15. sürümünü deneme sürümü olarak kullandım görünümü bambaşka bir tema ile açılıyor. Farklı biri sürüm kullandığını insan hemen fark ediyor. Diğerleri zaten çok benziyor. Gidip about kısmına bakınca anlaşılıyor ancak. 15 öyle değil açar açmaz bu yeni bir sürüm galiba diyorsunuz.

15. sürümünü deneme sürümü olarak kullandım görünümü bambaşka bir tema ile açılıyor. Farklı biri sürüm kullandığını insan hemen fark ediyor. Diğerleri zaten çok benziyor. Gidip about kısmına bakınca anlaşılıyor ancak. 15 öyle değil açar açmaz bu yeni bir sürüm galiba diyorsunuz.
Ben de deneme sürümünü kullanıyorum hocam, eski sürümleri kullanamıyorum artık çok fark var, keşke full olsa ama 1 sene geçti hala full yok maalesef.

BBNET
Geri