15 kullanıyor musunuz hocam, yoksa denemek için mi kurdunuz?Hocam var okuldaki PCde ama ilaç yok elimde. Derseniz göndereyim yarın.
Elinde net support 15 ***** i bulunduran var mı acaba?
buy özellik 11 ve üzeri tüm versiyonlarda var sankien son versiyon
15.10.0003
miş.
Öğrencilerden dosya toplama ve alt klasör oluşturmadan bahsediyor, yenilik olarak
Bu özellik yeni değilbuy özellik 11 ve üzeri tüm versiyonlarda var sankiEkli dosyayı görüntüle 78115
bu sürüm 14 sanırım hocam kurulamayacak kadar eski diyor..15 bulan olursa ilacıyla beraber paylaşırsa çok sevaba girecek..torrentleech üyeliği olan varsa orada olabilir...![]()
Netsupport'un bendeki sürümünü bilmemekle beraber windows 7-8-10 ve 11'de yıllarca kullandım, ilacı ve nasıl yapılacağı da dosyada var. Kolay gelsin
15e geçme vakti geldi, güzel kısayolları var, çok daha stabil çalışıyor, umarım biri bulur.bu sürüm 14 sanırım hocam kurulamayacak kadar eski diyor..15 bulan olursa ilacıyla beraber paylaşırsa çok sevaba girecek..torrentleech üyeliği olan varsa orada olabilir...
Ben kullanıyorum hocam herhangi bir hata almadım ama şu an şaşırdım açıkçasıbu sürüm 14 sanırım hocam kurulamayacak kadar eski diyor..15 bulan olursa ilacıyla beraber paylaşırsa çok sevaba girecek..torrentleech üyeliği olan varsa orada olabilir...
Hocam merak ettim sabah kurdum hem program hem de ilaç gayet sağlıklı çalışıyor. Kullanmak isteyen arkadaşlar faydalanabilir.bu sürüm 14 sanırım hocam kurulamayacak kadar eski diyor..15 bulan olursa ilacıyla beraber paylaşırsa çok sevaba girecek..torrentleech üyeliği olan varsa orada olabilir...
Bu tasarım 11 tasarımına benziyor. Yardım --> Hakkında kısmına bakar mısınız?Hocam merak ettim sabah kurdum hem program hem de ilaç gayet sağlıklı çalışıyor. Kullanmak isteyen arkadaşlar faydalanabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 78126
Sürümü buymuş.Bu tasarım 11 tasarımına benziyor. Yardım --> Hakkında kısmına bakar mısınız?
Ben de deneme sürümünü kullanıyorum hocam, eski sürümleri kullanamıyorum artık çok fark var, keşke full olsa ama 1 sene geçti hala full yok maalesef.15. sürümünü deneme sürümü olarak kullandım görünümü bambaşka bir tema ile açılıyor. Farklı biri sürüm kullandığını insan hemen fark ediyor. Diğerleri zaten çok benziyor. Gidip about kısmına bakınca anlaşılıyor ancak. 15 öyle değil açar açmaz bu yeni bir sürüm galiba diyorsunuz.
15 ise mükemmel olur, çok teşekkürler hocam paylaştığınız için.Bu 15 olduğunu iddia ediyor ama aslını astarını bilmiyorum.NetSupport_School_v15.x_Clients.zip
drive.google.com