Öğrenci bilgisayarlarını kapatma işini nasıl yapıyorsunuz? Bendeki kapat butonuna basınca öğrenci bilgisayarlarında hiçbir tepki olmuyor.
Nss 14 te yukarıdaki menüleri ve komutları istediğim gibi düzenleyebiliyordum. Sık kullandığım komutlar elimin altındaydı. Nss 15 te bu özelliği bulamadım. Görüntü yansıt bi yerde, dosya gönder başka bi yerde, bilgisayarları kapat bambaşka bi yerde... nss 15 in bi artısını da görmedim. Nss 14 kullanan arkadaşlara 15e geçmeyi tavsiye etmiyorum
Öğrenci bilgisayarlarını kapatma işini nasıl yapıyorsunuz? Bendeki kapat butonuna basınca öğrenci bilgisayarlarında hiçbir tepki olmuyor.
Hocam çok güzel bir paylaşım, teşekkürler. Sadece web sitelerinde mi geçerli bu özellik yoksa programlar ve dosyalarıda böyle açabilir miyiz?Ekli dosyayı görüntüle 80358
Kullanmayı sevdiğim başka bir özellik kullanıcılarda her zaman varsayılan browser chrome olmuyor. Burdan yola çıkarak uygulama adı ve açmak istediğim siteyi yazınca direk öğrencilerde açıyor.
ns 15 te interneti kısıtla dediğimde hiç bir etkisi olmuyor...neden?
ben ortda bulunan dünya sembolu olana tıkladım ve ordan seçtim ama internet bağlantısında hiç bir değişim olmadı hocamEkli dosyayı görüntüle 80440
Sağ üstte İnternet yazan yere tıkladınız mı hocam? Simge Durumuna Küçült, Ekranı Kapla, Kapat tuşlarının olduğu hizada yanında da yeşil onay işareti var.
Web Erişimi yazan yerden kısıtlama yapmak isterseniz önce öğrenci bilgisayarlarının tamamını Ctrl+A ile seçmeniz gerekebilir.
Kısıtlama sadece edge de geçerli oldu bende hocam. Chrome u hiç etkilemedi dediğiniz gibi.ben ortda bulunan dünya sembolu olana tıkladım ve ordan seçtim ama internet bağlantısında hiç bir değişim olmadı hocam
Hocam sizin tıkladığınız yer kısıtlama uygulanacak öğrenci bilgisayarlarının seçilmesini gerektiriyor.ben ortda bulunan dünya sembolu olana tıkladım ve ordan seçtim ama internet bağlantısında hiç bir değişim olmadı hocam
Ayarlar --> Öğretici kısmında ayarı var.NetSupport'u Öğretmen bilgisayarında simge durumuna küçült dediğimizde ekranın en üst kısmına atıyor kendisini. küçült dediğimizde görev çubuğuna inmesi için bir ayarı mevcut mudur? baktım göremedim, dediğim şekilde yapmak için ayar varsa yazar mısınız.
Teşekkürler hocam, seçenekler yazan kısmı hiç dikkat etmemişim. Söylediğinizde gördümAyarlar --> Öğretici kısmında ayarı var.
görseldeki sıra ile yaptım, yapmak isteyen olursa diye paylaştım.Vmware zaten artık ücretsiz, istersen paylaşırımarkadaşlar çok teşeşkkürler; birde ilaçlı VmWare bulma şansımız olur mu? BTT de kullanacağım.
Hocam daha önce lisanslama istiyordu,o yüzden sordum, ücretsizse süper olmuş. TeşekkürlerVmware zaten artık ücretsiz, istersen paylaşırım