Ücretli mi hocam. Nasıl kullanıyorsunuz.Arkadaşlar bir kaç aydır LanSchool kullanıyorum. Kopma neredeyse sıfır açılan bilgisayar otomatik ekleniyor. Mouse imleci görünmeme sorunu yok. Uygulama kısıtlalama düzgün çalışıyor. Ekran yansıtma videolarda biraz kasıyor ama genel olarak memnunum denemenizi tavsiye ederim.
bilgisayar adını değiştirdiniz mi?çözemedik sanırım
sabah deneyeyim. öğrencilere 11 kuruyoruz ama değil mi?Merhaba hocalarım. Aynı sorunun bir benzeri de bende var. Şanlıurfa’da oturuyorum. Depremden önce aynı imajı ve aynı programları kurduğum bütün bilgisayarları NetSupport 14 sıkıntısız bir şekilde görüyordu. Fakat depremden sonra hiçbir şekilde görmemeye başladı. Durup dururken bozuldu. Ben de sorunu şu şekilde çözdüm:
NetSupport 14 kurulurken standart olarak 3 tane farklı NetSupport programı yükleniyor.
1-NetSupport Manager Control
2-NetSupport School Tech Control
3-NetSupport School Tutor
Normal şartlarda öğretmenler 3 numaralı program olan NetSupport School Tutor'u kullanması gerekiyor. Diğerleri teknik programlar. Bazı özel ayarlar falan yapılıyor. Depremden öncesine kadar ben de 3 numaralı programı kullanıyordum. Fakat deprem sonrasında tuhaf bir şekilde bazı bilgisayarları görmemeye başladı. Bilgisayarların donanımsal veya yazılımdan olarak sağlam olduğunu ve herhangi bir problemleri olmadığını da biliyorum. Ben de 2 numaralı program olan NetSupport School Tech Console programını kullanmaya başladım. Bütün bilgisayarların hepsini başarılı bir şekilde görüyor. Şimdilik sorunu bu şekilde çözdüm.
Hocam bende öğrencilerde de 14 yüklü. Buradan bir hocamızın paylaşmış olduğu BT sınıfları için imaj dosyasını kullandım. Onda 14 yüklü diye biliyorum. Ama 11 de yüklü olsa problem çıkaracağını sanmıyorum.sabah deneyeyim. öğrencilere 11 kuruyoruz ama değil mi?
Ücretli mi hocam. Nasıl kullanıyorsunuz.