Nedir bu kodlama??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sonix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sonix

Aktif Üye
Şimdi habertürk te cihat şener e ilkokulda başlayacak kodlama tekniği hakkında görüşlerini sordular...

Cihat hocam sınavlardaki kodlama yı anlattı... :wink: spikerde uyarmadı güler misin ağlar mısın... :verymad:

sonix' Alıntı:
Şimdi habertürk te cihat şener e ilkokulda başlayacak kodlama tekniği hakkında görüşlerini sordular...

Cihat hocam sınavlardaki kodlama yı anlattı... spikerde uyarmadı güler misin ağlar mısın..
aynen izlesin herkes :puhaha: :puhaha:

hocam ben artık çok korkuyorum :puhaha:

sonix' Alıntı:

Cihat hocam sınavlardaki kodlama yı anlattı... :wink: spikerde uyarmadı güler misin ağlar mısın... :verymad:

Ekli dosyalar

• budur-.gif
    budur-.gif
    82.4 KB · Görüntüleme: 1,419
2016 yılında söz sahibi insanların dersimize bakış açısını şimdi anladınız mı?
çıkmış yorum yapıyorlar bi de.
bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak budur..

Hocalarım, bence ilgili şahısa üzüntülerimizi bildiren biraz da sitem dolu mailler atalım.En azından böyle bir dersin varlığından haberdar olur, belki araştırıp ne önemli bir mevzuda dışlandığımızı anlayıp görüş belirtir...

Yabancı eğitim sitelerinde programming olarak geçiyor. Normalde kodlama yerine programlama kullanılması gerekir.Belki söylenmesi kolay diye kodlama deniliyordur. Kodlama eş anlamlı olduğundan yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Bazı çok bilmişler, bilmiyorum demek yerine illa açıklama da yapabilir. Yakın zamanda "Kürk Mantolu Madonna" olayı olmuştu. Belki burada da bilmiyorum demek yerine bildiği konu üzerinden açıklama yapmıştır.İnşallah milletçe kodlama dendiğinde aklımıza sadece yazılımın geldiği günleri görürüz.

compteach06' Alıntı:
Yabancı eğitim sitelerinde programming olarak geçiyor. Normalde kodlama yerine programlama kullanılması gerekir.Belki söylenmesi kolay diye kodlama deniliyordur. Kodlama eş anlamlı olduğundan yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Bazı çok bilmişler, bilmiyorum demek yerine illa açıklama da yapabilir. Yakın zamanda "Kürk Mantolu Madonna" olayı olmuştu. Belki burada da bilmiyorum demek yerine bildiği konu üzerinden açıklama yapmıştır.İnşallah milletçe kodlama dendiğinde aklımıza sadece yazılımın geldiği günleri görürüz.
https://twitter.com/leventp/status/821719396116824064

Levent Pekcan da benzer şekilde bir tweet atmış.

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

başka bir başlık altına yazmıştım tekrar yazayım buraya
Teog sınavından aradayız bir arkadaşla kodlama neden öğretilmeli bunu konuşuyoruz. İngilizce öğretmeni geldi oturdu
"hocam evet ya kodlama eğitimi şart çocuk kodlayamadı ben doldurdum, dersi olsa ne iyi olur" dedi :?

gkhankz' Alıntı:
başka bir başlık altına yazmıştım tekrar yazayım buraya
Teog sınavından aradayız bir arkadaşla kodlama neden öğretilmeli bunu konuşuyoruz. İngilizce öğretmeni geldi oturdu
"hocam evet ya kodlama eğitimi şart çocuk kodlayamadı ben doldurdum, dersi olsa ne iyi olur" dedi :?
Gulermisin aglarmisin insan bu kadar mı bihaber olur. :? :scared:

Soruyu duydup sallamaya başladığı andaki surat ifaresi şu olmalı-------> :shock:
:puhaha:

yokmu bı vıdeo bişe, yetkililere paylaşırız, eğitimde geldiğimiz uygarlık seviyesini görsünler :D

BBNET
Geri