aynen izlesin herkessonix' Alıntı:Şimdi habertürk te cihat şener e ilkokulda başlayacak kodlama tekniği hakkında görüşlerini sordular...
Cihat hocam sınavlardaki kodlama yı anlattı... spikerde uyarmadı güler misin ağlar mısın..
sonix' Alıntı:Şimdi habertürk te cihat şener e ilkokulda başlayacak kodlama tekniği hakkında görüşlerini sordular...
Cihat hocam sınavlardaki kodlama yı anlattı... :wink: spikerde uyarmadı güler misin ağlar mısın... :verymad:
cumhurtorun' Alıntı:deliği taşırmadan mı dedi, ne dedi?
https://twitter.com/leventp/status/821719396116824064compteach06' Alıntı:Yabancı eğitim sitelerinde programming olarak geçiyor. Normalde kodlama yerine programlama kullanılması gerekir.Belki söylenmesi kolay diye kodlama deniliyordur. Kodlama eş anlamlı olduğundan yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Bazı çok bilmişler, bilmiyorum demek yerine illa açıklama da yapabilir. Yakın zamanda "Kürk Mantolu Madonna" olayı olmuştu. Belki burada da bilmiyorum demek yerine bildiği konu üzerinden açıklama yapmıştır.İnşallah milletçe kodlama dendiğinde aklımıza sadece yazılımın geldiği günleri görürüz.
Gulermisin aglarmisin insan bu kadar mı bihaber olur. :? :scared:gkhankz' Alıntı:başka bir başlık altına yazmıştım tekrar yazayım buraya
Teog sınavından aradayız bir arkadaşla kodlama neden öğretilmeli bunu konuşuyoruz. İngilizce öğretmeni geldi oturdu
"hocam evet ya kodlama eğitimi şart çocuk kodlayamadı ben doldurdum, dersi olsa ne iyi olur" dedi :?