Cruze mu var hocam sizde? dertleşelimfatihtasoz' Alıntı:ilerde paran olur falan cruze almada ne alırsan al
vardı geçen hafta sattım kurtuldum hocam 2010 1.6 vardı sizdeDemise' Alıntı:Cruze mu var hocam sizde? dertleşelimfatihtasoz' Alıntı:ilerde paran olur falan cruze almada ne alırsan al![]()
alınabilir ama yakıtı fazladırazze02' Alıntı:astra 1.6 2000 veya 2001 edition bu fiyatlara bulabilir miyim? birde araç hakkında bilgisi olanlar var mı?
fatihtasoz' Alıntı:vardı geçen hafta sattım kurtuldum hocam 2010 1.6 vardı sizdeDemise' Alıntı:Cruze mu var hocam sizde? dertleşelimfatihtasoz' Alıntı:ilerde paran olur falan cruze almada ne alırsan al![]()
DotCom' Alıntı:fatihtasoz' Alıntı:vardı geçen hafta sattım kurtuldum hocam 2010 1.6 vardı sizdeDemise' Alıntı:Cruze mu var hocam sizde? dertleşelimfatihtasoz' Alıntı:ilerde paran olur falan cruze almada ne alırsan al![]()
Kaça sattınız hocam?
genemi sen,aracının reklamını yapma hocam artık yaerden60' Alıntı:Renault Modus alın bence...17-19 bin arası, Modus fransız yapımıdır üzerinde oynama olmayan biraraştır, 4 hava yastığı ,klima, yol bilgisayarı , hız sabitleyisi ,abs ,asr .....ayrıca 1300kg ağır bir araba euro cab dan 5 yıldız almış bir araş, fiyasada düşük km de bula bilirsiniz. Özelliklerine göre çok ucuzdur.
Demhar' Alıntı:dizel getz
octavia aracım satılık hocam bilgi almak istersen octavilar hakkında pm atabilrsinazze02' Alıntı:seat toledo nasıl bilgisi olan var mı? ya da skoda octavia
by_katliam' Alıntı:octavia aracım satılık hocam bilgi almak istersen octavilar hakkında pm atabilrsinazze02' Alıntı:seat toledo nasıl bilgisi olan var mı? ya da skoda octavia
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 164/detay/
eski kasa 2007 den önceki octavialara bakma hocam..onlar biraz fazla yakar,2007 den sonra motor yapıları düzeltildi diye hatırlıyorum..sizin bütçeniz ne kadar bana fiyat verin size skoda dan bi araç önereyimazze02' Alıntı:by_katliam' Alıntı:octavia aracım satılık hocam bilgi almak istersen octavilar hakkında pm atabilrsinazze02' Alıntı:seat toledo nasıl bilgisi olan var mı? ya da skoda octavia
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 164/detay/
Hocam bu beni aşar bu kadar bütçem yok..2001 2003 arası bir şey ancak alabilirim. octavia nasıl bir öğretmen için ideal mi sizce
azze02' Alıntı:seat toledo nasıl bilgisi olan var mı? ya da skoda octavia
1.2 TSİ motormu hocam?yasinz' Alıntı:azze02' Alıntı:seat toledo nasıl bilgisi olan var mı? ya da skoda octavia
İbiza kullanyorum. Seat iyi araba yapıyor. Konfor çok iyi..