NAVİTECH Harita Programım Silindi Cihazı Kullanamıyoruz :S

Kodla Büyü

şeyma

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Navitech navigasyon cihazızna müzik yüklerken nng diyebi klasör vardı, yanlışlıkla onu sildim, şimdi navigasyonu kullanamıyoruz, nasıl düzeltebiliriz bilen var mı

hayır atmadık, aradık ama ulaşamadık haftasonu olunca heralde. İnternetten baktım biri şikayet var a yazmış, aynı şekilde silinmiş dosya, yetkili servis kullanıcı hatası diyip 120 lira istemiş :?

hocamtekrardan çook teşekkür ediyorum, indirmeye başladım, resetlemeyi denedim de olmadı, inş. böyle olur :)

hocam arkadaşın gönderdiği dosyaları olduğu gibi kopyalarsanız lisans ve uyduya bağlanmada sıkıntılar yaşabilirsiniz.
siz kendi navigasyonun romundaki license adında bir dosya veya klasör olabilir onu kopyalamayın. yada g ile başlayan dosyalar da olabilir onları silmeyin sadece arkadaşın gönderdiği sizin sildiğiniz dosyayı kopyalayın.

ben hocamın gönderdiği dosyayı tamamen sildim :S NNG diyebi klasör vardı, herşey onun içindeymiş ben onu sildim..

gönderdiğiniz şeyleri yükleyince iyicce kafası karıştı, hiç bişey açılmaz oldu, tekrar silmek zorunda kaldım, çok teşekkür ederim yardımlarınız için.. Silinmemesi gerektiğini, silinirse bu kadr problem çıkacağını keşke belirtselermiş :roll:

Müiteri hizmetleriyle konuştuk, gönderince yapacaklarmış, ücret alıyolarmış eskiden kullanıcı hatası diye, şimdi almıyolarmış ama :)

BBNET
Geri