Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
NAVİTECH Harita Programım Silindi Cihazı Kullanamıyoruz :S
Navitech navigasyon cihazızna müzik yüklerken nng diyebi klasör vardı, yanlışlıkla onu sildim, şimdi navigasyonu kullanamıyoruz, nasıl düzeltebiliriz bilen var mı
hayır atmadık, aradık ama ulaşamadık haftasonu olunca heralde. İnternetten baktım biri şikayet var a yazmış, aynı şekilde silinmiş dosya, yetkili servis kullanıcı hatası diyip 120 lira istemiş :?
hocam arkadaşın gönderdiği dosyaları olduğu gibi kopyalarsanız lisans ve uyduya bağlanmada sıkıntılar yaşabilirsiniz.
siz kendi navigasyonun romundaki license adında bir dosya veya klasör olabilir onu kopyalamayın. yada g ile başlayan dosyalar da olabilir onları silmeyin sadece arkadaşın gönderdiği sizin sildiğiniz dosyayı kopyalayın.
gönderdiğiniz şeyleri yükleyince iyicce kafası karıştı, hiç bişey açılmaz oldu, tekrar silmek zorunda kaldım, çok teşekkür ederim yardımlarınız için.. Silinmemesi gerektiğini, silinirse bu kadr problem çıkacağını keşke belirtselermiş :roll: