:|mslk' Alıntı:- 3 yanlış yapmıştım lan! (İç ses)
pkcn25' Alıntı:Ben matematikten yanlış yapmamıştımama asıl matematiksel yanlışı tercihlerde yapmışız anlaşılan. O gün geleceğin mesleği diye bakarken bu bölüme,Türkiye de MEB'in (amaçtan standart) sapmasını yanlış hesaplamışız hep birlikte..
tomreader2010' Alıntı:3 yanlış hayatımızdaki 1 doğruyu götürdü işte
uhaha:rohun' Alıntı:Geçen ilçeye çağırdılar beni bi kasada sorun varmış. tabi ben elimde tornavida üstüm toz olmuş. Çay söylemişler sağolsunlar Çaycı bana nedese beğenirsin.
kolay gelsin sen tamircimisin :?
eylul1349' Alıntı:rohun' Alıntı:Geçen ilçeye çağırdılar beni bi kasada sorun varmış. tabi ben elimde tornavida üstüm toz olmuş. Çay söylemişler sağolsunlar Çaycı bana nedese beğenirsin.
kolay gelsin sen tamircimisin :?
geçen yine okula raporlu diye gelmeyen bir öğretmenin dersine girmiştim.öğrencinin biri yanıma gelip siz tamirci misiniz yoksa öğretmen mi dedi? güler misin ağlar mısın.O an kendime çok üzüldüm :cry:
asp-php' Alıntı:45 de 44 doğru; gel 23 nisan DJ ol....
Bu yıl müdürle 3 defa ciddi anlamda tartıştık. Bunların hepsindede bazı öğretmenlerin dediklerini yapmadığım içindi. Müdürde ısrarla yapmamı istiyor bunları bende ısrarla yapmayacağımı söylüyorum neyse rahat bir dönem geçti bu sayede. Kimsenin ayakçılığını yapmaya niyetim yok hem bana muhtaç olup hemde laf söyleyecek, yok böyle birşey ya
Uyarıymış kınamaymış sarı zarfmış keyifleri bilir vereceklersede benim kafam rahat
Yinede müdürümün hakkını yemeyeyim iyi niyetli bir insandır onu gaza getirenler bilgisayarın b sinden anlamayan o bazı çok bilmiş öğretmen arkadaşlar