Nasıl Oldu Anlamadım!

Kodla Büyü
nasılda sade bir dille anlatmışsınız durumumuzu
klavye yazmaz fare çalışmaz wordde yazıyı aşağıya indiremezler neden bu böle oldu elektrik kesilir gelir net yok git bakı ver allahım bu kadar küçük şeyler için bizi çağırıyorlar ki bazen çıldırmak geliyor içimden

pkcn25' Alıntı:
Ben matematikten yanlış yapmamıştım :( ama asıl matematiksel yanlışı tercihlerde yapmışız anlaşılan. O gün geleceğin mesleği diye bakarken bu bölüme,Türkiye de MEB'in (amaçtan standart) sapmasını yanlış hesaplamışız hep birlikte..

Aynen hocam Matematik full. Ama gel gör ki şimdi şarkı aç şarkı kapat. İsyan etmemek için kendini sakinleştirme metodları bilen varsa paylaşalım. HErgün isyan hergün isyan ne olacak bu halimiz. Valla çarpılacaz birgün...

Benim de iki boşum bir yanlışım vardı :( Gözlerim doldu hocam. Çok canımı yaktınız sabah sabah :cry:

rohun' Alıntı:
Geçen ilçeye çağırdılar beni bi kasada sorun varmış. tabi ben elimde tornavida üstüm toz olmuş. Çay söylemişler sağolsunlar Çaycı bana nedese beğenirsin.
kolay gelsin sen tamircimisin :?

geçen yine okula raporlu diye gelmeyen bir öğretmenin dersine girmiştim.öğrencinin biri yanıma gelip siz tamirci misiniz yoksa öğretmen mi dedi? güler misin ağlar mısın.O an kendime çok üzüldüm :cry:

eylul1349' Alıntı:
rohun' Alıntı:
Geçen ilçeye çağırdılar beni bi kasada sorun varmış. tabi ben elimde tornavida üstüm toz olmuş. Çay söylemişler sağolsunlar Çaycı bana nedese beğenirsin.
kolay gelsin sen tamircimisin :?

geçen yine okula raporlu diye gelmeyen bir öğretmenin dersine girmiştim.öğrencinin biri yanıma gelip siz tamirci misiniz yoksa öğretmen mi dedi? güler misin ağlar mısın.O an kendime çok üzüldüm :cry:

"tamirciye mi benziyorum toppprağım?" ...deseydin.....

Ben olsam istediği şarkı yerine Ajdar'dan Şahdamarı açar giderdim

asp-php' Alıntı:
45 de 44 doğru; gel 23 nisan DJ ol....

hiç sorma akranlarımız mühendis doktor oldular biz de bebelere dj lik yapıyoruz...
bence biraz daha takarsak bu olayı delirmek yakın...

Al hocam bu senin için;

Ekli dosyalar

• 1.20110325112421.jpg
    1.20110325112421.jpg
    60.4 KB · Görüntüleme: 308
98 öss de 1 matematik 2 biyoloji benim 3 yanlışım vardı tüm sayısalda (90 soruydu yanlış hatırlamıyorsam)

demek ki neymiş 3 yanlış 1 doğru etmiyormuş.
Askerde de TV den sorumlu olan adam, atom mühendisidir.nede olsa radyasyon yayıyor meret.

matematik össde 43d 2y kpssde 29 d 0 yanlış :) Bu yıl müdürle 3 defa ciddi anlamda tartıştık. Bunların hepsindede bazı öğretmenlerin dediklerini yapmadığım içindi. Müdürde ısrarla yapmamı istiyor bunları bende ısrarla yapmayacağımı söylüyorum neyse rahat bir dönem geçti bu sayede. Kimsenin ayakçılığını yapmaya niyetim yok hem bana muhtaç olup hemde laf söyleyecek, yok böyle birşey ya :) Uyarıymış kınamaymış sarı zarfmış keyifleri bilir vereceklersede benim kafam rahat :) Yinede müdürümün hakkını yemeyeyim iyi niyetli bir insandır onu gaza getirenler bilgisayarın b sinden anlamayan o bazı çok bilmiş öğretmen arkadaşlar :)

BBNET
Geri