Arkadaşlar iki okulda görev yapıyorum birinci dönemin sonunda Lisede görevliyken kadromun bulunduğu okul müdürü beni aradı okulda internet yok gel dedi. Ben de gelemem dedim uygun bir dille. Sonra soruşturma açtı hakkımda. Nöbet ve okulda belirli gün ve haftalar gibi bir çok görev verdi. Sonra ben ikinci dönem nöbet iptali için dilekçe verdim. Sen kadronun bulunduğu okulda Bt sin nöbet tutmalısın diye cevap verdi. Haftasına derslerimi 4 güne yaydı 2 şer saat Bir gün de nöbet verdi. Ben ardından ikinci dilekçeyi bu hafta verdim. İşte Bazı iller tereddüt edilen hususlar hakkında açıklama yapmıştı. Onları ek olarak verdim. Nöbet ve ders saatlerimi düzenlemesi için.
Lise ile kadromun olduğu okul arasında 2 saat ulaşım söz konusu. Psikolojim sarsıldı ne kadar kendimi tutsam da. Şimdi sendika aracılığıyla mobbing açsam nolur bilen tecrübeli arkadaşlar yazarlarsa sevinirim. Bu durumda ne yapmalıyım.
Lise ile kadromun olduğu okul arasında 2 saat ulaşım söz konusu. Psikolojim sarsıldı ne kadar kendimi tutsam da. Şimdi sendika aracılığıyla mobbing açsam nolur bilen tecrübeli arkadaşlar yazarlarsa sevinirim. Bu durumda ne yapmalıyım.