Bu araba ömrünü yiyecek. :mrgreen:Phascolarctos cinereus' Alıntı:hocam benimde ömrüm yeterse impreza STİ almak istiyorum. şimdilik 73 yaşımda alabilecek gibi görünüyorum. Alırsak kapışırız :mrgreen:
Güle güle binin. Darısı bize.sinefil' Alıntı:2005 Lancer Plus var bende.Canavar gibi araba.Daha önceleri nasıl farketmemişim diye kızıyorum kendime.Bugün serviste satılık mı diye sordular.Yeni Lancer alırken satacağım dedim. :+1:
hasari hocam Antebe gelirsen misafirim olursun. ayrıca benim kapı komşum sanayide motor ustası ona danışmadan arabaya bir şey yaptırmam. ihtiyacın olursa yardımcı olmaya çalışırım.hasari' Alıntı:Kafaya koydum gerekirse Antepe geçerim.![]()
Dostum ford bakayım opel bakayım dedim abi eski model km ucmuş gitmiş fiyatına bakıyorum oda ucuk, sanki altından yapılmışta bukadar pahalılar. Bir arkadaşım bu aracı önerdi bende bir inceleyeyim dedim araç çok hoşuma gitti doğrusu.erdcan' Alıntı:Hasari hocam çıtayı yükseltmişinmümkünse invite modeline bak, informla uğraşma, bende çok heveslendim, adam ayağıma kadar getiriyodu istemedim adama güvenemediğim için bide servis ve lpg olayında sıkıntı yaşayanlar var, lpg olayını bi araştır derim çok istekli motoru yok sanırım, 2008 sonraki kasayı düşünüyosan tabi, önceki kasaların lpg ile sorunu olduğunu duymadım.
Evet bu konuda sıkıntı varmış.sinerjique' Alıntı:lancerların tipi bana da çok hoş geliyor bir ara çok heveslendim ama sonra piyasası yok diye vazgeçtim
şu anki arabama trabzon mitsubishi adnan otomotivde tüp attırdım ordaki ustalarla lancerı sordum mükemmel araba bilhassa inviteları çok güzel dediler ama tüp konusunda sıkıntı yaşarsın dediler çünkü bobinler mi birşeyleri -baya zaman geçti üzerinden- alüminyum o yüzden tüpten randıman alınmıyor demişlerdi .Sonuçta devir ekonomi devri hocam o yüzden ben olsam almazdım...
Abi sen bana numaranı özelden at.excalibur27' Alıntı:hasari hocam Antebe gelirsen misafirim olursun. ayrıca benim kapı komşum sanayide motor ustası ona danışmadan arabaya bir şey yaptırmam. ihtiyacın olursa yardımcı olmaya çalışırım.hasari' Alıntı:Kafaya koydum gerekirse Antepe geçerim.![]()
Çoğu araçtan fiyatları uygun.melekcevikoz' Alıntı:ya bende hep trafikte görüyordum ve merak ediiyordum. Fiyatlar nasıl?
hasari' Alıntı:Abi sen bana numaranı özelden at.excalibur27' Alıntı:hasari hocam Antebe gelirsen misafirim olursun. ayrıca benim kapı komşum sanayide motor ustası ona danışmadan arabaya bir şey yaptırmam. ihtiyacın olursa yardımcı olmaya çalışırım.hasari' Alıntı:Kafaya koydum gerekirse Antepe geçerim.![]()
![]()
Sağol hocam seni rahatsız edeceğiz.excalibur27' Alıntı:numaramı yolladım![]()
:+1: Evet "hafta sonu seni şurda gördük, dün şuraya gitmişsin, naptın orda" gibi sorularla karşılaşabiliyorsun.dndd' Alıntı:piyasada fazla olmayan araba almanın bi kötü tarafıda herkes o arabanın sahibini bilmesi hele bide yabancı plakaysa yandın
yani şöyle gizli saklı iş yapayım desen olmaz her gören "lan bu hasari değilmi" der
yazdıklarım tecrübeyle sabittir araç alırken helede lancer gibi çok dikkat ceken bi araba alırken bunuda göz önünde bulundur bence![]()
dndd' Alıntı:piyasada fazla olmayan araba almanın bi kötü tarafıda herkes o arabanın sahibini bilmesi hele bide yabancı plakaysa yandın
yani şöyle gizli saklı iş yapayım desen olmaz her gören "lan bu hasari değilmi" der
yazdıklarım tecrübeyle sabittir araç alırken helede lancer gibi çok dikkat ceken bi araba alırken bunuda göz önünde bulundur bence![]()
Netten bir tane beğenmiştim adama mesaj attım baktım artist artist konuşuyor vazgeçtim, başka marka aldım.girdap08' Alıntı:Hortlatmak gibi olması ama kimler kullanıyor şuan forumda.
2010 üzeri
50 bini geçmemiş
LPG Takılmamış
1.5 yada 1.6 Invite
bakıyorum.
Netteki fiyatlar 30-35 arası
reeldeki piyasası nedir bu araçların?